Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Primăria Sebeș tot întinde la rulourile de gazon, chiar și după experimentele eșuate din centrul municipiului. Acum, pe strada Mihail Kogălniceanu

Publicat

în

După ce a dat cu stângul în dreptul în centrul municipiului, când gazonul s-a uscat complet la nici două luni de la montare, Primăria Sebeș continuă, cu nepăsare, să întindă covorul ”verde” prin oraș.

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro a trimis, miercuri, imagini de pe strada Mihail Kogălniceanu, unde se încearcă un nou exepriment, care, dacă ”dă Domnul” ploaie, poate nu le va mai da bătăi de cap.  

Citiți și Gazonul din Sebeș, care s-a uscat la două luni după ce a fost pus, a costat aproape cât cel de pe Național Arena

Elit - Gustul Desăvârșit

Cititorul nostru precizează că a întrebat muncitorii ”de ce cred că s-a uscat gazonul în fața Casei de Cultură”, iar aceștia le-ar fi spus că ”nu a fost udat”.

Însă reprezentanții primăriei susțin că ”udarea «insuficientă» nu este un motiv real şi justificat”. Iată cum se justifică aceștia în ce privește verdele înlocuit cu galbenul palid.

În ceea ce priveşte motivul uscării rulourilor de gazon de pe centrul municipiului Sebeş (str.Lucian Blaga, respectiv zona din faţa zidului de fortificaţie al Bisericii evanghelice) s-a datorat (a fost cauzat – n.a.) razelor solare reflectate de către zidul bisericii fortificate direct pe brazdele înierbate, proaspăt montate, ținându-se cont de temperaturile foarte ridicate din perioada respectivă.

Menţionăm fapul că udarea «insuficientă» nu este un motiv real şi justificat, deoarece în cazul acesta întregul lot, ba chiar toată suprafaţa respectivă plus cele învecinate ar fi fost uscate ca şi cea în cauză. Rulourile/brazdele înierbate afectate au fost înlocuite deja cu altele, această lucrare plus noul material (rulourile înierbate/ brazdele înierbate) au intrat în garanţie, costul fiind suportat în întregime de către firma care a asigurat montajul.

În ceea ce priveşte uscarea marginilor gazonului montat anul acesta, motivul este de asemenea înfierbântarea marginilor rulourilor datorată (cauzată de – n.a.) bordurilor încinse în urma razelor solare și a temperaturilor ridicate”.

Vedeți și FOTO ȘTIREA TA: Sebeșul lucrului scump și prost făcut. Gazonul montat de nici 2 luni, complet uscat


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 9 august 2022, în municipiul Sebeș, la intersecția dintre străzile Sava Henția și Aleea Parc.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro care a trimis fotografiile pe adresa redacției, evenimentul rutier s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

Poliția nu a intervenit în cazul de față, întrucât șoferii au încheiat o constatare amiabilă al acestui accident.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Publicat

în

Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Lucrările desfășurate pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș au pus în încurcătură cetățenii din oraș care locuiesc în această zonă.

O femeie din localitate a expus problema în mediul online, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Am semnalat in privat Primaria Municipiului Sebes in legătura cu lucrările efectuate pe strada Dorin Pavel, însă nu am primit nici un raspuns.

Elit - Gustul Desăvârșit

De mai bine de doua săptămâni nu mai lucrează nimeni.

Groapa imensa e lăsată nesemnalizată de atunci, pe trotuare abia se poate circula pe jos, nu mai vorbim de intrat cu mașina in curte…”, a fost mesajul postat de femeie, pe pagina sa de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Publicat

în

Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Inspirat de lipsa locurilor de parcare din zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, un șofer din Alba s-a decis să-și oprească autoturismul într-un loc mai aparte.

Așa cum se poate observa și într-o fotografie trimisă de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferul și-a parcat mașina pe locul de șotron amenajat de către autorități pe bulevard.

Numărul limitat de locuri de parcare din orașul nostru i-a împins pe mulți șoferi să devină inventivi, mulți alegând locuri din ce în ce mai neconvenționale.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii