Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Primăria Sebeș tot întinde la rulourile de gazon, chiar și după experimentele eșuate din centrul municipiului. Acum, pe strada Mihail Kogălniceanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a dat cu stângul în dreptul în centrul municipiului, când gazonul s-a uscat complet la nici două luni de la montare, Primăria Sebeș continuă, cu nepăsare, să întindă covorul ”verde” prin oraș.

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro a trimis, miercuri, imagini de pe strada Mihail Kogălniceanu, unde se încearcă un nou exepriment, care, dacă ”dă Domnul” ploaie, poate nu le va mai da bătăi de cap.  

Citiți și Gazonul din Sebeș, care s-a uscat la două luni după ce a fost pus, a costat aproape cât cel de pe Național Arena

Cititorul nostru precizează că a întrebat muncitorii ”de ce cred că s-a uscat gazonul în fața Casei de Cultură”, iar aceștia le-ar fi spus că ”nu a fost udat”.

Însă reprezentanții primăriei susțin că ”udarea «insuficientă» nu este un motiv real şi justificat”. Iată cum se justifică aceștia în ce privește verdele înlocuit cu galbenul palid.

În ceea ce priveşte motivul uscării rulourilor de gazon de pe centrul municipiului Sebeş (str.Lucian Blaga, respectiv zona din faţa zidului de fortificaţie al Bisericii evanghelice) s-a datorat (a fost cauzat – n.a.) razelor solare reflectate de către zidul bisericii fortificate direct pe brazdele înierbate, proaspăt montate, ținându-se cont de temperaturile foarte ridicate din perioada respectivă.

Menţionăm fapul că udarea «insuficientă» nu este un motiv real şi justificat, deoarece în cazul acesta întregul lot, ba chiar toată suprafaţa respectivă plus cele învecinate ar fi fost uscate ca şi cea în cauză. Rulourile/brazdele înierbate afectate au fost înlocuite deja cu altele, această lucrare plus noul material (rulourile înierbate/ brazdele înierbate) au intrat în garanţie, costul fiind suportat în întregime de către firma care a asigurat montajul.

În ceea ce priveşte uscarea marginilor gazonului montat anul acesta, motivul este de asemenea înfierbântarea marginilor rulourilor datorată (cauzată de – n.a.) bordurilor încinse în urma razelor solare și a temperaturilor ridicate”.

Vedeți și FOTO ȘTIREA TA: Sebeșul lucrului scump și prost făcut. Gazonul montat de nici 2 luni, complet uscat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea