// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Sebeșul lucrului scump și prost făcut. Gazonul montat de nici 2 luni, complet uscat

Sebeșul lucrului scump și prost făcut!

Gazonul montat de nici 2 luni, complet uscat. Iarba verde din Sebeș nu mai este atât de verde precum ar trebui să fie. Gazonul s-a uscat la nici două luni de când a fost pus.

„Continuă bătaia de joc la adresa cetățeniilor din Sebeș, scrie pe adresa redacției ziarulunirea.ro, un locuitor din municipiu, nemulțumit de faptul că gazonul montat, la preț mare, nu demult, este deja complet uscat.

Citește și: FOTO ŞTIREA TA: „Dorin? Nu, decât Dorel de Sebeş”!

„Flori, suport din fier forjat pentru flori, gazon (ars)… primarului îi plac achizițiile directe scumpe și rafinate, în special de la clientela politică a fostului PDL. Mai bine să se facă investiții în spitalul Municipal Sebeș, pentru a avea și noi unde să ne tratăm”, mai spune cetățeanul revoltat de felul în care administrația locală cheltuiește banii.

La Sebeș, la nici 2 luni de când a fost pus, din cauza secetei, s-a uscat tot gazonul de pe Bulevardul Lucian Blaga, de la Casa de Cultură până la Turnul din Cetatea Veche, verdele fiind înlocuit cu un galben palid.

În imagini se poate observa cum peisajul de pe cel mai apreciat bulevard din oraș devine tot mai deprimant în ultimele zile.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

4 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Sebeșul lucrului scump și prost făcut. Gazonul montat de nici 2 luni, complet uscat

 1. x22 04.09.2017 la 18:29

  Rusine Nistore ! Pentru fiare indoite, flori si gazon uscat ai avut bani dar pentru echipa de fotbal NU !

 2. sebesan 04.09.2017 la 19:56

  s-a uscat ori de la kronospanul pe care-l suscine,ori de la apa pe care-a scumpit-o.se usuca si teii.oare de ce?

 3. Sebesanul 05.09.2017 la 8:33

  Pare stropit cu erbicid…dar daca va uitati bine parca pe gazonul ars se vede scris numele lui Radu Cristian

 4. Vasile Termopan 05.09.2017 la 16:30

  Demisia lui Daum de la echipa Romaniei!! Ne-au batut Muntenegru cu 1-0. Rusine Dinu Patriciu !!!