Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Poliția Rutieră din Alba Iulia, stop șmecherilor care intrau pe drumul CFR: Ce-și doresc albaiulienii din zonă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Poliția Rutieră din Alba Iulia, stop șmecherilor care intrau pe drumul CFR: Ce-și doresc albaiulienii din zonă

După modificările la traficul din zona Lipoveni, circulația din zonă, spun albaiulienii care locuiesc acolo, a devenit și mai haotică, iar unii șoferii încalcă indicatorul de Acces Interzis pe drumul de siguranță al CFR. Mai mult, localnicii se plângeau că nu se respectă limita de viteză.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis imagini cu polițiștii rutieri care, după mai multe sesizări, au decis azi să oprească ilegalitățile. În prima zi au dat doar avertismente, însă vor urma amenzi și cel mai probabil și permise reținute.

„De mai multe luni, după o decizie ciudată/discutabilă în ce privește traficul de la barieră, șoferii obișnuiți să ajungă mai ușor spre Mall-ul vechi via Mărășești s-au trezit că trebuie să ocolească pe Str. București și prin centru. Mulți (câteva sute zilnic) au decis să-și riște carnetele de conducere încălcând indicatoarele de viraj obligatoriu la stânga odată ce treceau peste barieră, făcând dreapta și încălcând și indicatorul Acces Interzis pe drumul de siguranță al CFR.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Apoi pe Gheorghe Doja unde un procent mare încălcau și limita de viteză de 30km/h, unii cu mult peste această limita statutul străzii acesteia fiind de stradă înfundată. Aceasta producea un zgomot infernal zi și noapte. După mai multe sesizări Poliția Rutieră a decis azi să oprească ilegalitățile.

Azi au fost generoși și au dat doar avertismente. Dar ni s-a spus că de zilele următoare se va aplică legea și vor fi sancțiuni că atare.

S-a făcut și un sondaj online între timp, pe cel mai mare grup cu albaiulieni, 98% își doresc reîntoarcerea la sistemul dinainte de Aprilie: circulație fluență spre oraș cu circulație în dublu sens pe Mărășești. Astfel se va descongestiona în primul rând stradă Mărășești și apoi București, trecerea peste barieră și toate celelalte direcții de pe Centură și dinspre Ciugud.

Între timp, cu investiții relativ mici se vor putea deschide barieră de pe Olteniei cu distanță scurtă spre Consiliu Local, Centru și Cetate și barieră de la Ambient cu acces rapid către noul Mall. Astfel și strada Mărășești va fi eliberată. În primul rând de noxele în care stau acum cei de acolo cu cozile triplate prin pierderea priorității la barieră.

Ar fi bine de știut că fiecare poate face o petiție online la Primărie în care să-și exprime suportul pentru unele din idei. Sau făcând chiar și alte sugestii

Azi a fost și un accident pe drumul CFR. Din păcate, nefiind drum public, nici amiabilă nu se poate face acolo. Deci sunt mult mai multe riscuri, în afară de pierderea carnetului pentru încălcarea numeroaselor indicatoare rutiere”, ne-a transmis albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…” O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea