FOTO| Știrea ta: Podul pietonal peste râul Târnava, care leagă Cistei de Obreja, în pericol de prăbușire. Semnal de alarmă tras de localnici

Un pod pietonal care face legătura între satele Cistei și Obreja, din comuna Mihalț, peste râul Târnava, se află într-o stare avansată de degradare. Reabilitat în urmă cu 5 ani, ca urmare a unui incendiu care l-a afectat, acesta dă semne de cedare a pilonilor de susținere. Situația este cu atât mai gravă cu cât puntea respectivă susține conducta de gaz metan care alimentează satul Cistei.

Un localnic din zonă, care ne-a trimis imaginile de mai sus, atrage atenția asupra lucrărilor de o calitate îndoielnică ce au fost efectuate de administrația locală în cazul podului pietonal care face legătura între satele Cistei și Obreja.

Afectat de un incendiu provocat de o mână criminală, puntea a intrat într-un proces de reabilitare care a costat administrația locală peste 112.000 de lei. La acea dată, conducerea comunei se lăuda cu lucrările care au fost efectuate, fiind vorba despre realizarea unei structuri de fier peste care s-a montat puntea de lemn, în lungime de aproximativ 150 de metri, fiind asamblat și un gard metalic de siguranță pe cele două laterale.

Teama localnicilor este cu atât mai mare cu cât puntea respectivă susține conducta de alimentare cu gaz metan a satului Cistei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...