// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Podul de la Poarta a IV-a a Cetății din Alba Iulia, pericol public. O bucată de scândură s-a rupt

Podul de la Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia este un pericol public, după ce o bucată de scândură s-a rupt, scrie, luni, un cititor al Ziaruluiunirea.ro pe Facebook.

”Podul de la Poarta a lV-a un adevărat pericol public! O bucată de scândură din pod a căzut. Podul este plin de cuie scoase, fiind un real pericol! Într-o zi o femei a intrat cu tocul pantofului in crestăturile din pod fiind la un pas de a cădea. Ce fac autoritățile competente?”, ne scrie cititorul.

Podurile Cetății Alba Carolina au fost construite neținându-se cont de calitate, iar acest lucru se vede după ce în decurs de câteva săptămâni au apărut mai multe probleme. De asemenea, acestea sunt foarte deteriorate.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419