Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| PERICOL pentru copii, într-un parc de joacă din Alba Iulia: O femeie acuză starea jalnică în care a ajuns un tobogan

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERICOL pentru copii, într-un parc de joacă din Alba Iulia: O femeie acuză starea jalnică în care a ajuns un tobogan

O femeie din Alba Iulia a postat recent pe rețelele de socializare o imagine cu un tobogan defect dintr-un parc de joacă situat lângă Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În postarea sa, ea a subliniat importanța întreținerii și verificării regulare a parcurilor de joacă, astfel încât să se asigure siguranța copiilor care le utilizează.

În fotografia postată, se poate vedea că toboganul din parcul de joacă nu este funcțional și prezintă un risc semnificativ pentru copii. Femeia din Alba Iulia a atras atenția autorităților locale și a cerut ca acesta să fie reparat cât mai curând posibil, pentru a evita orice incidente nedorite.

În contextul în care parcurile de joacă sunt destinate în special copiilor, este crucial ca acestea să fie întreținute și verificate cu regularitate pentru a preveni orice situație neplăcută. Reparațiile și înlocuirile trebuie efectuate prompt și eficient, astfel încât copiii să poată beneficia de spații de joacă sigure și sănătoase.

Aceasta nu este prima dată când cetățenii se plâng de starea parcurilor de joacă din Alba Iulia și din alte zone ale țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea