// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: Patronul unei pensiuni din Rimetea a făcut sesizare la Parchet și Poliție privind tăieri de arbori din apropierea proprietății sale

Patronul unei pensiuni din comuna Rimetea, județul Alba, a făcut sesizare la Parchet și Poliție, în cazul unor persoane care taie, frecvent, arbori dintr-o pădure aflată în apropierea pensiunii sale, semnalând ilegalități.

”Menționez că aceștia care au tras lemnele nici măcar nu aveau plăcuța de șantier cum cere legea cu nr. de autorizație, firma care efectuează lucrările, etc. Din câte știu lemnele trebuie însemnate = marcate înainte de a se tăia, dar la acestea nu am observat nimic de genul. Cine tăiau lemne nu știu, dar un lucru este cert că cei care au tăiat lemne de atâtea ori în apropierea proprietății noastre au deranjat apele de suprafață (si izvoarele) din pădure. După ce pleacă ei si vine vremea rea nu mai interesează pe nimeni ce se întâmplă cu proprietatea noastră sau ca apa si mâlul (noroiul) adus din pădure ajunge pe sosea, în rigolele de pe marginea șoselei sau pe alte proprietăți”, se arată în sesizarea depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

De asemenea, el precizează că că se poate ”vedea ce a făcut apa în anii trecuți”, din cauza tăierilor de arbori făcute de diferite firme.

”Aproape tot timpul anului este mizerie de nedescris pe drumul judetean DN 107 M, in mai multe locuri, autoritatile locale fiind semnalate de catre mine, dar neluand nici o masura in aceasta privinta. In repetate rinduri (incepind din anul 2000 încoace) dupa ce au plecat, apele si au croit drum si au dat navala la noi pe terasele din spatele casei. De pe terase apa si noroiul adus din padure au intrat in garajul de linga casa. Va puteti imagina ce mizerie s-a facut si cat au distrus apele in acea perioada. Dar pe cine a interesat ce a fost dupa ce au plecat cei cu defrisarile!!!”, se mai arată în sesizarea depusă la Parchet.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419