FOTO ȘTIREA TA: Parcare ”șmecherească” la Alba Iulia. Un șofer s-a parcat după propria lege și a blocat minute în șir mașina unei alte persoane

Un şofer arogant a făcut legea pentru zeci de minute într-o parcare din Alba Iulia și și-a lăsat mașina blocând autiturismul unei alte persoane şi a plecat să-şi rezolve problemele.

Toată lumea a observat faptul că, în zilele noastre, oraşul este plin de maşini, probabil că ajung să depăşească numărul locuitorilor, şi asta se observă cu ochiul liber, atunci când sunt sărbători sau chiar în zilele obişnuite. Parcările sunt mai tot timpul pline, fie cu maşini de vânzare, fie cu bolizi prost parcaţi.

Pe lângă faptul că sunt şi şoferi care respectă legislaţia rutieră, sunt şi alte personaje care fac tot cum consideră ele că ar fi mai “şmecheresc”.

Astfel, o maşină parcată alandala a provocat indignarea unui conducător auto parcat legal, timp de mai multe minute, joi seara. Șoferul inconștient a făcut legea în parcarea din zona stadionului Cetate, fără să îi pese că a blocat un alt autoturism.

Şi dacă ziua în “buricul târgului”, şoferii mai au puţin obraz din cauza faptului că riscă să fie amendaţi sau să li se ridice mașinile, ei bine, la lăsarea serii se pare că nu mai au nicio jenă.

Sătul să mai aștepte în parcare să îi fie deblocată ieșirea, șoferul pățit s-a strecurat printre mașini cum a putut, s-a urcat pe trotuar și a reușit într-un final să plece cu mașina.

”Aș vrea să cred c-a fost o rătăcire de moment sau o situație de urgență, altfel e destul de dificil de-nțeles”, a scris acesta într-o postare pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cine e? 17 ianuarie 2020 at 8:56

Unui astfel de smecher nu trebuie sa ii fie ascunsa identitatea, sau nr masinii. Doar asa se civilizeaza taranoiul.

Mihai 18 ianuarie 2020 at 18:51

Pentru astfel de cazuri exista Poltie, care poate interveni, daca este sesizata. Lamentarile pe Facebook nu rezolva nimic…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...