Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Parcare ”șmecherească” la Alba Iulia. Un șofer s-a parcat după propria lege și a blocat minute în șir mașina unei alte persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un şofer arogant a făcut legea pentru zeci de minute într-o parcare din Alba Iulia și și-a lăsat mașina blocând autiturismul unei alte persoane şi a plecat să-şi rezolve problemele.

Toată lumea a observat faptul că, în zilele noastre, oraşul este plin de maşini, probabil că ajung să depăşească numărul locuitorilor, şi asta se observă cu ochiul liber, atunci când sunt sărbători sau chiar în zilele obişnuite. Parcările sunt mai tot timpul pline, fie cu maşini de vânzare, fie cu bolizi prost parcaţi.

Pe lângă faptul că sunt şi şoferi care respectă legislaţia rutieră, sunt şi alte personaje care fac tot cum consideră ele că ar fi mai “şmecheresc”.

Astfel, o maşină parcată alandala a provocat indignarea unui conducător auto parcat legal, timp de mai multe minute, joi seara. Șoferul inconștient a făcut legea în parcarea din zona stadionului Cetate, fără să îi pese că a blocat un alt autoturism.

Şi dacă ziua în “buricul târgului”, şoferii mai au puţin obraz din cauza faptului că riscă să fie amendaţi sau să li se ridice mașinile, ei bine, la lăsarea serii se pare că nu mai au nicio jenă.

Sătul să mai aștepte în parcare să îi fie deblocată ieșirea, șoferul pățit s-a strecurat printre mașini cum a putut, s-a urcat pe trotuar și a reușit într-un final să plece cu mașina.

”Aș vrea să cred c-a fost o rătăcire de moment sau o situație de urgență, altfel e destul de dificil de-nțeles”, a scris acesta într-o postare pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea