FOTO ȘTIREA TA: Parcare încurcă-lume a unui șofer-problemă, la Cugir: A blocat cu duba un întreg sens de mers

O serie de fotografii postate de un cugirean arată cum mulți dintre șoferii din oraș nu știu să efectueze o parcare corectă și astfel blochează parțial sau în totalitate traficul.

Unii conducători auto au impresia că pot parca unde vrea mușchiul lor, fără să îi intereseze că ocupă trecerea de pietoni, trotuarul sau chiar un sens de mers. Este și cazul unui șofer din Cugir care probabil are o părere prea bună despre propria persoană și nu își mai face timp pentru a găsi un loc de parcare corespunzător dubei pe care o conduce, considerând că timpul lui este mult mai important decât al celorlalți.

Astfel zeci de participanți la trafic din localitate sunt încurcați din cauza celui care a ocupat o bandă întreagă de mers pe strada Ion Creangă.

Acestui „domn” i-a fost greu să mai conducă un minut până la cea mai apropiată parcare, uitând cu siguranță că respectul și răbdarea în trafic sunt lucrurile indispensabile unei societăți educate.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...