FOTO, ȘTIREA TA. Parcare de patru locuri în Cetatea Alba Carolina

O mașină a fost oprită, luni seara, astfel încât a obstrucționat accesul spre alte locuri de parcare, pe strada Păcii din Cetatea Alba Carolina.

Un cititor a transmis, luni seara, pe adresa redacției, că un șofer nu a ținut cont de marcaje, staționând mai multe ore cu mașina oprită ”de-a latul”, ceea ce a făcut ca alte locuri din parcare să fie inaccesibile.

Cu această ocazie, cititorii ziarului Unirea atenționează din nou participanții la trafic să-și parcheze mașinile cu responsabilitate și respect față de ceilalți șoferi, mai ales că în Alba Iulia sunt mult mai multe mașini decât locuri de parcare.

De asemenea, amintim că autovehiculele parcate neregulamentar în Alba Iulia pot fi ridicate, iar şoferii au de achitat pentru recuperarea lor o taxă în valoare de 380 de lei, plus TVA, dar şi o sancţiune contravenţională.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...