FOTO ȘTIREA TA| O parte din blocurile din Alba Iulia, sub asaltul GÂNDACILOR. Problema, întâlnită atât în Centru cât și în Cetate

În ultimul timp, orașul nostru se confruntă cu o invazie teribilă și din senin de gândaci, care au luat locuințele oamenilor din împrejurimi cu asalt.

După cum se poate vedea în imaginile trimise de un cititor al ziarulunirea.ro, gândacii au pus stăpânire pe apartamentul său, nepăsători de prezența sa.

ELIT

Astfel de probleme au fost semnalate în centrul orașului Alba Iulia, cât și în zona Cetate.

Potrivit informațiilor strânse de la primărie, dezinsecția și exterminarea atât a gândacilor cât și a rozătoarelor din scările de blocuri și apartamente se face doar de către locatarii lor sau asociațiile de locatari care întâmpină astfel de probleme, recomandat fiind însă contactarea unei firme profesioniste care se ocupă cu astfel de activități și stabilirea unui calendar de dezinsecții periodice.

Potrivit reprezentantului DSVSA Alba, în acest caz, instituția are doar atribuții de verificare a firmelor care efectuează operațiunile DDD, adică de Deratizare –Dezinsectie – Dezinfectie.

Astfel, doar spațiile publice beneficiază de dezinsecții și deratizări efectuate de către astfel de instituții, atribuțiile lor fiind în legătură cu parcurile și străzile administrate de primărie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...