Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| O parte din blocurile din Alba Iulia, sub asaltul GÂNDACILOR. Problema, întâlnită atât în Centru cât și în Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimul timp, orașul nostru se confruntă cu o invazie teribilă și din senin de gândaci, care au luat locuințele oamenilor din împrejurimi cu asalt.

După cum se poate vedea în imaginile trimise de un cititor al ziarulunirea.ro, gândacii au pus stăpânire pe apartamentul său, nepăsători de prezența sa.

Astfel de probleme au fost semnalate în centrul orașului Alba Iulia, cât și în zona Cetate.

Potrivit informațiilor strânse de la primărie, dezinsecția și exterminarea atât a gândacilor cât și a rozătoarelor din scările de blocuri și apartamente se face doar de către locatarii lor sau asociațiile de locatari care întâmpină astfel de probleme, recomandat fiind însă contactarea unei firme profesioniste care se ocupă cu astfel de activități și stabilirea unui calendar de dezinsecții periodice.

Potrivit reprezentantului DSVSA Alba, în acest caz, instituția are doar atribuții de verificare a firmelor care efectuează operațiunile DDD, adică de Deratizare –Dezinsectie – Dezinfectie.

Astfel, doar spațiile publice beneficiază de dezinsecții și deratizări efectuate de către astfel de instituții, atribuțiile lor fiind în legătură cu parcurile și străzile administrate de primărie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea