FOTO| Știrea ta: O parcare neamenajată dintr-un cartier de blocuri din Cugir, motiv de nemulțumire pentru locuitorii din zonă

Un cugirean ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini surprinse în cartierul Micro 7 din orașul Cugir. Parcarea din zona blocului 90 de pe strada Ion Creangă le dă mari bătăi de cap locatarilor. Neamenajată, locul în care sunt parcate mașinile proprietarilor din imobil dar și cei care ajung în zonă pentru diverse probleme, se transformă într-o mare baltă în zilele ploioase, în timp ce praful se ridică în aer odată cu încălzirea vremii.

Deși, conform cetățeanului, s-au făcut numeroase sesizări către administrația locală, situația nu și-a găsit o rezolvare. Dacă în perioadele ploioase parcarea improvizată se transformă într-un lac de acumulare sau se umple de noroaie, vara praful este principalul inamic al locatarilor din zonă care sunt nevoiți să stea cu geamurile închise.

Nu este mai ușor nici pentru clienții unor societăți comerciale care își au sediul la parterul blocului și care sunt nevoiți să se strecoare printre gropile formate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

adi 8 septembrie 2019 at 11:12

aia nu cred ca e parcare. cred ca e spatiu verde.
deci atentie cu cearta primariei, ca poate isi iau si amenzi ca parceaza ilegal

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...