// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. O mașină parcată într-un oraș din Alba avea plăcuța cu numerele de înmatriculare întoarsă: ”Neatenție sau glumă proastă?”

O mașină parcată în orașul Abrud avea, sâmbătă seara, montată plăcuța cu numerele de înmatriculare întoarsă, potrivit unei fotografii trimise pe adresa redacției de un cititor.

Plăcuța cu numerele de înmatriculare erau puse cu susul în jos, mașina fiind greu de recunoscut de polițiști, în cazul în care șoferul ar fi plecat în trafic.

”Fie este o neatenție, fie o glumă proastă a unui <<prieten>>”, a scris cititorul în mesajul trimis.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA. O mașină parcată într-un oraș din Alba avea plăcuța cu numerele de înmatriculare întoarsă: ”Neatenție sau glumă proastă?”

 1. Raul 30.12.2017 la 20:32

  A fost o glumă proastă din partea unor fraieri!!

 2. ZAU 31.12.2017 la 7:38

  De maxim interes Știrea
  Din categoria ,,câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”

 3. Daniell 31.12.2017 la 9:49

  Cita vigilenta din partea unora care taie frunza la ciini.