FOTO ȘTIREA TA: Ne batem joc de istorie. Zăpada adunată de lângă patinoarul din Alba Iulia, aruncată peste monumentele din Piața Cetății

Ne batem joc de istorie. Zăpada adunată de lângă patinoarul din Alba Iulia este aruncată cu nepăsare peste monumentele din Piața Cetății.

ELIT

De ani buni de zile Parcul sărbătorilor de iarnă din Alba Iulia este amplasat în Piața Cetății. Locul este încărcat de istorie, fiecare element prezent aici contribuind la formarea unui întreg.

Locuitori din municipiu, dar nu numai, vin la Alba Iulia pentru a admira frumusețea parcului de Crăciun și pentru a trăi atmosfera de sărbătoare. Marți dimineața, un trecător a fost martorul unui incident care lasă de dorit. Un angajat de la patinoar curăța zăpada și o arunca cu nepăsare pe și în jurul fântânii aflată în imediata apropiere.

Mihail David - 2020

,, Dorel” lucrează cu spor !!!
Primăria a plătit mii de lei pe restaurarea fântânii din Piața Cetății, iar un angajat de la patinoar aruncă zăpada adunată de lângă acesta… pe fântână!, transmite cititorul ziarulunirea.ro, alături de imaginile surprinse.

Zecile de milioane de lei cheltuiți pentru restaurarea monumentelor sau pentru realizarea lor sunt nule pentru acel angajat. Din păcate, nepăsarea oamenilor ca el, nu face decât să ducă la degradarea obiectivelor din Cetatea Alba Carolina, fiind incapabili să întrețină într-o stare demnă de un oraș european.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...