Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Ne batem joc de istorie. Zăpada adunată de lângă patinoarul din Alba Iulia, aruncată peste monumentele din Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ne batem joc de istorie. Zăpada adunată de lângă patinoarul din Alba Iulia este aruncată cu nepăsare peste monumentele din Piața Cetății.

De ani buni de zile Parcul sărbătorilor de iarnă din Alba Iulia este amplasat în Piața Cetății. Locul este încărcat de istorie, fiecare element prezent aici contribuind la formarea unui întreg.

Locuitori din municipiu, dar nu numai, vin la Alba Iulia pentru a admira frumusețea parcului de Crăciun și pentru a trăi atmosfera de sărbătoare. Marți dimineața, un trecător a fost martorul unui incident care lasă de dorit. Un angajat de la patinoar curăța zăpada și o arunca cu nepăsare pe și în jurul fântânii aflată în imediata apropiere.

,, Dorel” lucrează cu spor !!!
Primăria a plătit mii de lei pe restaurarea fântânii din Piața Cetății, iar un angajat de la patinoar aruncă zăpada adunată de lângă acesta… pe fântână!, transmite cititorul ziarulunirea.ro, alături de imaginile surprinse.

Zecile de milioane de lei cheltuiți pentru restaurarea monumentelor sau pentru realizarea lor sunt nule pentru acel angajat. Din păcate, nepăsarea oamenilor ca el, nu face decât să ducă la degradarea obiectivelor din Cetatea Alba Carolina, fiind incapabili să întrețină într-o stare demnă de un oraș european.

[nggallery id=5014]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea