FOTO| Știrea ta: Mormanul de gunoaie, priveliștea din fiecare zi a unui locuitor din Sebeș, revoltat că nu se ia nicio măsură

Nu mai este o noutate pentru nimeni că gestionarea gunoiului menajer din localitățile județului a devenit o problemă pentru autoritățile locale sau societățile comerciale specializate în astfel de operațiuni. Ultimul exemplu vine din cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, unde un locuitor se plânge de priveliștea dezolantă din fața blocului său.

ELIT

Punctul de colectare al gunoiului menajer de pe mai multe scări de bloc, montat lângă blocul unui sebeșan, este motiv de nemulțumire pentru acesta, cu atât mai mult cu cât containerul este mai tot timpul plin de resturi care sunt împrăștiate de vânt și purtate pe străzile și în parcările autoturismelor din cartier.

Acesta susține că s-a adresat administrației locale care i-a promis, încă din luna martie, o investiție în puncte de colectare subterane, doar că lucrarea respectivă încă se lasă așteptată. Colac peste pupăză, când într-un final, firma de salubritate trece prin cartier pentru a ridica deșeurile, această operațiune are loc în jurul orei 5:00, locatarii trezindu-se în zgomotul produs de utilaj.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...