FOTO ȘTIREA TA/ Localnicii din Benic: Valea Cetei a început să afecteze curțiile și grădinile localnicilor, podul începe să fie șubred, iar autoritățile nu fac nimic să ne ajute

Paul Voicu - Primar 2020

Sătenii din Benic sunt tot mai nemulțumiți și se tem tot mai mult pentru siguranța lor în urma ploilor și inundațiilor din ultimele săptămâni.

ELIT

Un cititor a sesizat, recent, ziarulunirea.ro cu privire la faptul că Valea Cetei din satil Benic a început să afecteze curțiile și grădiniile localniciilor care stau pe lângă această vale, iar podul este într-o situaţie jalnică.

“Autorităţile nu se gândesc la ce pericole ne expun, podul necesită reparaţii urgente. Nu interesează pe nimeni să solicite consolidarea malului măcinat de râu. Avem nevoie să ne ajute cineva, nu mai merge doar cu “pansamente” care să fixeze pentru moment să nu se mai împrăștie pământul „, a arătat locuitorul din Benic.

Mihail David - 2020

Valea Cetei le ciunteşte terenurile pe care le au pe malurile acestei ape, fără ca autorităţile să solicite consolidarea zonelor afectate. Oamenii reclamă că apa le afectează curțile și grădinile, mai ales după ploile abundente din ultima perioadă.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Costy 2 iulie 2018 at 8:41

Poate primarul Raica Romulus se trezeste din chefuri si redirectioneaza niste suventii si care satul Benic.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...