Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: La Blaj, deratizarea se face în timp ce oamenii trec pe stradă. Părinții copiilor, revoltați și speriați pentru sănătatea copiilor lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți dimineața la ora 8:30, pe cea mai intens circulată stradă din Blaj, în timp ce părinții își duceau copiii la grădinița sau școala din zona, se deratiza de zor, fără a se ține seama de oamenii care treceau. Este știut că pe durata efectuării dezinsecției și deratizării, oamenii trebuie să evite locurile în care se acționează, deoarece substanțele ar putea provoca iritații ale ochilor, pielii și ale căilor respiratorii.

Odată cu încălzirea vremii și apariția insectelor au început și acțiunile de deratizare. Totul normal până aici, dar pe durata desfășurării acestora ar trebui respectate anumite norme. Nu este cazul la Blaj, unde mai mulți părinți au rămas uimiți marți dimineața când au ajuns cu cei mici la grădiniță sau școală și au văzut că în zonă, un muncitor stropea cu insecticide, fără a ține cont de oamenii care treceau chiar pe lângă el. Aceștia l-au fotografiat și revoltați de situație, au trimis imaginile pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

“Mergeam să duc copilul la grădiniță, era plin de lume pe stradă, copii care mergeau cu părinții la grădiniță, copii care mergeau la școală. Când am ajuns în dreptul grădiniței, un bărbat stropea pomii cu insecticide. Am ajuns, am făcut poze și nici că i-a păsat. Tot atunci a ajuns și un cuplu de tineri care s-au oprit când au văzut ce se întâmplă și au început să îi zică să înceteze cu deratizarea la ora respectivă, soția domnului fiind și însărcinată. La fel am procedat și eu spunându-i să înceteze că este în fața grădiniței și sunt copii. Nici nu i-a păsat și a răspuns sec „treceți odată” și a continuat să stropească. L-am întrebat „cine a autorizat să se facă treaba asta dimineața când e multă lume pe stradă?”, dar la fel a continuat să își facă treaba.

E vorba de copiii noștri care erau în contact cu insecticidele. Asemena intervenții cred că ar trebui să se facă în cursul nopților mai ales în fața grădiniței.  Fata mea s-a speriat și a fugit în curte și atunci l-am luat la întrebări cine a autorizat asta. Și tinerii cu soția însărcinată s-au speriat când au văzut și au trecut strada pe partea cealaltă, prin loc nepermis și au strigat și ei „omule încetează, sunt copii pe stradă și soția e însărcinată”, ne-au transmis oamenii.

[nggallery id=5620]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate Mai multe mioare speriate i-au încurcat miercuri după-masa pe șoferii care au avut drum în Alba Iulia, în zona intersecției de la Stadion Cetate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea