FOTO ȘTIREA TA: La Alba Iulia, o femeie și doi copii vandalizează un container Caritas. Ce “priveliști” ți se oferă ca albaiulian care mai umbli și la pas prin oraș

Nu este o situație nouă și nu este nici pentru prima dată semnalată în presă. Containerele pentru donațiile de îmbrăcăminte, amplasate în Alba Iulia de către cei de la Asociația Caritas, sunt vandalizate în continuare, indiferent de momentul zilei.

Nu de puține ori au fost surprinse persoane care intrau pur și simplu în acele containere pentru a scoate hainele afară.

Luni, cititorii ziarulunirea.ro au trimis fotografii care spun mai mult decât o mie de cuvinte. O femeie, însoțită de doi copii, scoteau haine din containerul amplasat pe strada Arnsberg. Copiii cocoțați trăgeau obiectele vestimentare afară, iar femeia le tria fără a fi deranjață de trecătorii care priveau insistent toată scena.

Câteva minute mai târziu, hainele nefolositoare zăceau aruncate pe trotuar. O bătrânică care trecea prin zonă, cu bun simț, a început să le adune și să pună din nou în container: “Acolo le e locul, din câte știu eu”, a spus aceasta.

Este o situație care durează de ani de zile și nimeni nu pare să fie deranjat de priveliștea care ți se oferă ca albaiulian care mai umbli și la pas prin oraș.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...