Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: La Alba Iulia, o femeie și doi copii vandalizează un container Caritas. Ce „priveliști” ți se oferă ca albaiulian care mai umbli și la pas prin oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu este o situație nouă și nu este nici pentru prima dată semnalată în presă. Containerele pentru donațiile de îmbrăcăminte, amplasate în Alba Iulia de către cei de la Asociația Caritas, sunt vandalizate în continuare, indiferent de momentul zilei.

Nu de puține ori au fost surprinse persoane care intrau pur și simplu în acele containere pentru a scoate hainele afară.

Luni, cititorii ziarulunirea.ro au trimis fotografii care spun mai mult decât o mie de cuvinte. O femeie, însoțită de doi copii, scoteau haine din containerul amplasat pe strada Arnsberg. Copiii cocoțați trăgeau obiectele vestimentare afară, iar femeia le tria fără a fi deranjață de trecătorii care priveau insistent toată scena.

Câteva minute mai târziu, hainele nefolositoare zăceau aruncate pe trotuar. O bătrânică care trecea prin zonă, cu bun simț, a început să le adune și să pună din nou în container: „Acolo le e locul, din câte știu eu”, a spus aceasta.

Este o situație care durează de ani de zile și nimeni nu pare să fie deranjat de priveliștea care ți se oferă ca albaiulian care mai umbli și la pas prin oraș.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea