Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO/ ȘTIREA TA: Imagini ȘOCANTE la Ohaba. Doi cățeluși omorâți cu bestialitate de o femeie, cu sapa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În localitatea Ohaba a avut loc o întâmplare șocantă. Doi cățeluși au fost omorâți marți, cu bestialitate de o femeie, cu sapa.

Marți după-amiaza, în jurul orei 18.00 o femeie din Ohaba a intrat în gospodăria unui localnic, aparent fără un motiv anume și a omorât cu sapa doi cățeluși.

Un vecin auzind urletele câinilor și cum erau loviți s-a uitat peste gard și a văzut-o pe femeie când îi lovea cu cruzime.

”Atrăgându-i atenția m-am ales cu vorbe și jigniri din partea ei având intenția de a mă agresa și pe mine. A sarit cu sapa la mine și la nevasta mea. Noi personal hraneam caței care se aflau în curtea vecinului care lucreaza in deplasare si vine doar 2 zile pe saptamana acasă”, ne-a scris un localnic din Ohaba profund marcat de întâmplare.

Autoritățile s-ar putea autosesiza, mai ales că există o lege care pedepsește cruzimea față de animale și uciderea lor, cu închisoare de la 3 luni la 1 an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea