FOTO ȘTIREA TA| Grupuri de vârstnici surprinși ,,la grămadă” în Alba Iulia, în a doua zi de CARANTINĂ. ,,Noi ăștia tineri suntem „răspândaci” de Covid, după spusele lui Orban”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Alba Iulia, împreună cu alte cinci localități din județul nostru, a intrat astăzi, miercuri, 18 noiembrie 2020, în a doua zi de carantină, de când această măsură a fost hotărâtă pentru cetățeni.

Deși astăzi au fost înregistrate 240 de noi cazuri de infectare la nivelul județul Alba, unele persoane, marea majoritate făcând parte din categoria de risc, nu au ezitat să se strângă ,,la gramadă” pe Bulevardul Transilvaniei,  ignorând astfel orice regulă și măsura care s-a luat pentru siguranța lor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Noi modele de DECLARAȚIE pe propria răspundere și ADEVERINȚĂ de la angajator pentru localitățile din Alba aflate în CARANTINĂ

,,Noi ăștia tineri suntem „răspândaci” de Covid, după spusele lui Orban. Noi trebuie să îi protejăm pe seniori, dar ei ne protejează? Ei se protejează singuri? Pe scurt.. îmbulzeală, măști purtate sub barbă sau sub nas… România…” au fost cuvintele pline de indignare pe care un tânăr, care a realizat această fotografie, le-a adresat celor care i-au vizitat pagina de socializare din mediul online.

Sursa foto: Tavi Faur

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419