FOTO ȘTIREA TA: Expoziție de gunoaie la marginea satului Feneș. Deșeurile stau ca la muzeu, fără ca cineva să le „deranjeze”

La intrare în satul Feneș, din județul Alba, gunoaiele stau ca la muzeu. Sunt aruncate într-un loc de maximă vizibilitate. Localnicii şi-au făcut o obişnuinţă în a-şi arunca resturile menajere la marginea satului.

Adevărată bombă cu ceas, spun localnicii care au trimis câteva imagini pe adresa ziarulunirea.ro. Aceștia se tem că deșeurile le pun sănătatea în pericol. Deșeurile zac depozitate, fără ca cineva să le „deranjeze”. Oamenii spun că le-au observat, dar nu înțeleg de ce autoritățile nu iau măsuri și în cele din urmă, s-au dumirit că probabil, nimeni nu are habar de existența gunoiului.

ELIT

POLUARE… Situatia gropilor de gunoi improvizate la marginea satelor, în care localnicii aruncã deșeurile menajere, absolut la întâmplare, este îngrijorătoare.

Situatia nu este singulară în județ: în multe localități au apărut astfel de gropi de gunoi, chiar la marginea drumului. Foarte puține sunt camuflate, gunoaiele fiind astfel expuse ca în vitrină.

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...