FOTO/ ȘTIREA TA: Drumul dintre Berghin și Ohaba plin de pământ adus de pe câmp, pe roțile tractoarelor – ”Oare de ce nu putem să fim civilizați?”

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro și-a exprimat nemulțumirea privind starea drumului dintre Berghin și Ohaba care în aceste zile este plin de pământ adus pe toțile tractoarelor care transportă recolta de pe câmp. În acest sens ne-a trimis următorul mesaj ilustrat cu pozele de mai jos:

drum-ohaba001drum-ohaba002”Azi 6.12.2016 m-am deplasat în comuna Ohaba. Pe drumul care face legatura între comuna Berghin și Ohaba (drumul „peste deal”) tractoarele asociației (DN Agrar) transportau recolta de porumb spre hambare ieșind de pe câmp, pe carosabil, cu roțile necurățate și lăsând pe drum foarte mult pământ. În aceste condiții, pe tronsonul respectiv nu poți să te deplasezi cu mașina cu mai mai mult de 30 – 40 km/h (pozele vorbesc de la sine). Ajuns în dreptul locului pe unde tractoarele intrau pe drum, am găsit un angajat al asociatiei care a ramas surprins că l-am întrebat de starea drumului. Pe principiul nu avem, nu putem, nu avem cum să curățăm… după ce au plecat de acolo drumul nu a fost curățat. Pe lângă asta, drumul s-a deformat sub greutatea tractoarelor care sunt încărcate peste limita admisă de 7,5 t. Oare de ce nu putem să fim civilizați?!

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Cosmin 7 decembrie 2016 at 17:28

Cazul nu este izolat… Astfel se intampla si la Săliştea pe DJ705E… nu putem fi civilizați pentru că nimeni nu este sancționat şi atunci ne permitem.

SPP-istul 7 decembrie 2016 at 18:25

Dar stimate „cititor” pe unde ai vrea sa scoată producția din câmp. ÎN loc sa va bucurați ca se lucrează pământul în zonă, voi Gica contra … Articolul este transmis de un băgător de seamă, papagal sau om nemulțumit de asociația în cauză! Agricultura se face cu tractoare și noroi.

eu 7 decembrie 2016 at 23:53

Agricultura se face respectand legile.
Cum mergi tu cu tractorul incarcat la maxim pe un drum pe care masa maxima autorizata e 7.5 ? Tie spp-istule ti se pare normal pentru ca unii n au lege.
Te invit sa dai o tura pe drumul respectiv si sa vezi daca iti place cum arata apoi sa vezi daca masina merge bine. Ma uite te si daca asfaltul nu cumva s a denivelat.

SPP-istul 9 decembrie 2016 at 2:24

@eu : dar tie ti se pare normal sa facem atata caz?! si ca sa iti raspund la intrebarea daca nu s-a denivelat asfaltul, o sa iti raspund cu o intrebare : Asfaltul oare de pe amintitul drum nu s-a turnat direct pe noroi, fara piatra ca si pat, toate in vremea fostului primar al Ohabei ?!

p.s 8 decembrie 2016 at 0:00

Plus de asta te asigur eu ca patronul asociatiei nu isi permitea sa faca la el in tara ce a facut pe drumul asta. In tarile in care se face agricultura la iesirea de pe camp este o platforma pe care opresc tracroarele si curata utilajul. Maine se dezgheata drumul, o sa fie noroi….poate cu putina ploaie se spala dar daca derapezo putin pe noroiu ala nu ti e tot una… poate nu tu derapezi… poate ambulanta care vine grabita sa ajunga sa te salveze… ce parere ai… e normal ? Domnule spp-ist… De ce nu putem fii civilizati ?

P.s.: nu sunt gica contra, si eu am teren la asociatia respectiva…

X 8 decembrie 2016 at 8:48

Si in Jidvei si in satele adiacente, aceeasi problema. Pe langa asta mai circula si cu tractoare neinmatriculate.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...