Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO/ ȘTIREA TA: Drumul dintre Berghin și Ohaba plin de pământ adus de pe câmp, pe roțile tractoarelor – ”Oare de ce nu putem să fim civilizați?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro și-a exprimat nemulțumirea privind starea drumului dintre Berghin și Ohaba care în aceste zile este plin de pământ adus pe toțile tractoarelor care transportă recolta de pe câmp. În acest sens ne-a trimis următorul mesaj ilustrat cu pozele de mai jos:

drum-ohaba001drum-ohaba002”Azi 6.12.2016 m-am deplasat în comuna Ohaba. Pe drumul care face legatura între comuna Berghin și Ohaba (drumul „peste deal”) tractoarele asociației (DN Agrar) transportau recolta de porumb spre hambare ieșind de pe câmp, pe carosabil, cu roțile necurățate și lăsând pe drum foarte mult pământ. În aceste condiții, pe tronsonul respectiv nu poți să te deplasezi cu mașina cu mai mai mult de 30 – 40 km/h (pozele vorbesc de la sine). Ajuns în dreptul locului pe unde tractoarele intrau pe drum, am găsit un angajat al asociatiei care a ramas surprins că l-am întrebat de starea drumului. Pe principiul nu avem, nu putem, nu avem cum să curățăm… după ce au plecat de acolo drumul nu a fost curățat. Pe lângă asta, drumul s-a deformat sub greutatea tractoarelor care sunt încărcate peste limita admisă de 7,5 t. Oare de ce nu putem să fim civilizați?!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea