FOTO ȘTIREA TA| Drama zonei Schit: Potențial extraordinar, însă a rămas la fel, de pe vremea în care generația cu cheia la gât se juca ”nouă bețe” și ”lapte gros”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Zona Schit din Alba Iulia, are potențial extraordinar de dezvoltare, însă, a rămas la fel, de pe vremea în care generația cu cheia la gât se juca ”nouă bețe” și ”lapte gros”, iar între Alba Iulia și Micești erau doar plopi.

Așa spune un albaiulian care a postat mai multe imagini dezolante cu locul în care timpul parcă a stat în loc.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„La Schit s-ar fi putut dezvolta o mică bază de agrement, cu terenuri de sport și fitness în aer liber, o frumoasă zonă de petrecere a timpului liber pentru părinți și copii, cu spații de joacă interactive sau chiar un loc de relaxare pentru vârstnici.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Au rămas, în schimb, aceleași terenuri de beton, filigorii dărăpănate și leagăne ruginite. Zona are avantajul pădurii din apropiere care, de asemenea, poate fi exploatată corespunzător, fiind mărginită de un fost ștrand, lăsat în paragină, sub promisiuni neonorate.

Este un loc în care ai impresia că timpul a rămas în loc. Poate bun doar pentru nostalgici, lipsit de beneficii pentru albaiulieni”, a mai spus cetățeanul din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419