Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO| Știrea ta: DJ107, între Alba Iulia și Ciugud, se află într-o stare care pune la grea încercare nervii și mașinile șoferilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DJ107, între Alba Iulia și Ciugud, se află într-o stare care pune la grea încercare nervii și mașinile șoferilor

Drumul județean care face legătura între Alba Iulia și Ciugud, mai exact DJ107, nu se află într-o stare tehnică tocmai bună pentru o desfășurare fără probleme a circulației rutiere pe respectivul tronson. Gropi mari s-au format pe marginea șoselei, acestea devenind adevărate capcane după o ploaie mai serioasă care le umple cu apă și le fac imposibil de aproximat adâncimea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Traficul greu și intens de pe sectorul de drum județean dintre Alba Iulia și Ciugud, produs de societățile comerciale din zonă dar și de lucrările la autostrada A10 Sebeș-Turda, și-a lăsat amprenta pe calitatea asfaltului pe respectivul tronson.

Șoferii sunt nevoiți să le ocolească cu atenție dacă nu vor să ajungă cu mașinile în service. Unele cratere pun participanții la trafic în situația periculoasă de a circula pe contrasens, crescând riscul unor accidente de circulație cu urmări grave.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea