FOTO ȘTIREA TA| Derută cu privire la modelul de declarație pe proprie răspundere în Alba: „Oameni buni cu care declarație ies din casă?”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Nedumerire în ce priveste modelul de declarație pe proprie răspundere după carantinarea a șase localități din județul Alba. O albaiuliancă a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu diferite modele de declarație, întrebându-se care este cea corectă.

„Oameni buni cu care declarație ies din casă???? Am găsit 5 variante!!!! Și doar una pentru declarația online. Chiar nu se găsește unul competent la instituții, să GÂNDEASCĂ odată și odată o variantă bună!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Eu mă întreb cu ce variantă ies din casa, poate totuși ne lămuresc cei din instituții. Plus că pe online doar una merge a fi scrisă pe telefon și semnată. Și nu sunt singura care mă întreb asta, am văzut și la alții postări de genul”, a spus albaiulianca indignată.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Vezi și: Model de declarație pe propria răspundere carantina zonală și adeverință angajator pentru Alba Iulia, Abrud, Blaj, Sebeș, Cugir și Ciugud

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419