FOTO ȘTIREA TA: ”Depozitul” inedit dintr-o pădure de lângă Aiud, devenită groapă de gunoi publică pentru niște indivizi certați cu natura

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Greu de descris în cuvinte veritabila groapă de gunoi care se află în mijlocul unei păduri de lângă Aiud. Lipsa de educație și nesimțirea unora transformă unele zone din preajma pădurilor în adevarate ghene.

La fel este și în județul Alba, lângă Aiud, unde Pădurea Sloboda este împânzită de anvelope uzate și alte resturi menajere. Culmea este ca acestea nu au putut fi transportate decât cu mașini mari și basculate în mijlocul pădurii.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

“Poate că ar trebui ca angajații din domeniu să fie mai atenți la aceste aspecte, iar polițiștii la fel, să efectueze mai des controale pentru a-i prinde pe cei care transportă și descarcă gunoi pe unde apucă fără să le pese de natură, de poluare, de mizeria pe care o lasă în urmă”, spun localnicii.

Fotografia a fost postată pe facebook de oameni aflați la plimbare în pădure și care nu se așteptau să găsească ceea ce au descoperit: zeci de anvelope uzate și alte gunoaie, aruncate în toate părțile pădurii.

Cam acesta e respectul pe care îl au unii față de natură, iar aiudenii cer autorităților să ia măsuri:

“Dacă are cineva nevoie de anvelope, din păcate în pădurea Sloboda cineva și-a deschis depozit.”

“Din păcate pădurea Sloboda va deveni un depozit de gunoi dacă nu se iau măsuri.”

“Nu numai amendă (să nu o poată duce), ci și curățirea zonei, plus obligat să planteze 200 de copaci! Precis este vreun individ ce are vreun service auto.”

“Am rămas chiar fără cuvinte! Rușine! Noi vrem o țară civilizată ca afară, dar cu gunoaie de oameni care își lasă mizeria pe unde umblă NU SE POATE!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419