FOTO ȘTIREA TA| Curtea și împrejurimile unei biserici din Alba Iulia, ,,pline ochi” de credincioși. Distanțarea socială și pandemia, lăsate pe mai târziu

Potrivit imaginilor trimise de către un cititor al ziarulunirea.ro, se poate observa cum un număr mare de cetățeni, majoritatea în vârstă, au luat cu asalt una din multele biserici care se găsesc în zona Cetate a orașului nostru.

Uitând parcă de pandemie și tot ce înseamnă distanțare socială, aceștia s-au îmbulzit la slujba din această dimineață, fără să fie deranjați sau preocupați de pericolele de sănătate care ar putea pândi printre ei.

ELIT

Reamintim că, instrucțiunile de prevenire și combatere a pandemiei de coronavirus sunt încă în vigoare, indiferent de spațiul în care ne desfășurăm activitatea, iar pericolul de infectare este unul real.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Bibinu 30 iunie 2020 at 8:41

Mda, vreun „jmecher” pierde-vara, fara niciun rost clar in viata, care se plimba la volan cu telefonul la ureche (sic!) si se crede tatal moralistilor, face poze fara sa aiba habar de ce se intampla clar acolo.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...