FOTO ȘTIREA TA: Cum l-a prins Ziggy pe edilul Mircea Hava, ca și-a parcat mașina, în Cetatea Alba Carolina, în loc nepermis

Paul Voicu - Primar 2020

Ziggy, oița-mascotă s-a dovedit încă o dată a fi un “dur” şi un “justiţiar”. Astfel, n-a stat prea mult la discuţii şi l-a fotografiat pe edilul Mircea Hava cu mașina parcată într-un loc interzis, pe strada Unirii, din Cetatea Alba Carolina.

ELIT

“Așa parchează edilul nostru Mircea Hava pe strada Unirii, în Cetatea Alba Carolina!! Deși existentă semne de circulație cu oprirea interzisă, domnului primar nici ca-i pasă!”, scrie într-o postare pe facebook.

Mircea Hava și-a parcat, vineri, mașina ecologică într-o zonă în care acest lucru era interzis. Dacă pentru atâta lucru putea fi iertat, ochiului vigilent al oiței nu-i scapă nimic. Probabil și din cauza culorii de un verde puternic a mașinii.

Mihail David - 2020

Deși conducătorii auto din Alba Iulia par să se fi obișnuit cât de cât cu noile reguli privind parcarea, cel mai probabil de teama ridicării mașinilor și plata amenzilor, pentru conducătorul urbei, care ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, se pare că nici o lege nu poate fi destul de bună.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Eu 18 mai 2018 at 15:51

Bine bai mustata primar pe viata,pai tocmai matale care dadeai disperat telefoane la militia locala pt acelasi lucru,tocmai matale faci asa ceva?! Nu cred,photoshop posibil:))))))Glumesc,sunt curios ce scuza penibila inventeaza,probabil era in”misiune oficiala” urgenta si fff importanta:))

cititor 18 mai 2018 at 18:13

Pentru un „DUMNEZEU” ca el nu exista reguli de circulatie si nu exista LEGI ! Deci lasati-o balta…

ioan 18 mai 2018 at 22:03

poate isi va cere scuze ca si oficialii japonezi

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...