FOTO Știrea ta. Cum este încurcat traficul, de către taximetriști, pe una dintre cele mai intens circulate artere din oraș

Paul Voicu - Primar 2020
FOTO Știrea ta. Cum este încurcat traficul, de către taximetriști, pe una dintre cele mai intens circulate artere din oraș

Deși stația de taxiuri, din apropierea Spitalului Județean din Alba Iulia, de pe Bulevardul Revoluției 1989, are capacitatea de doar 7 locuri, porțiunea de drum de pe Bulevard este ocupată în mod abuziv de către unii taximetriști, care se îngrămădesc în respectiva stație, reușind astfel să blocheze circulația din zonă.

Un cititor ne-a transmis faptul că, zilnic, indiferent de oră, taximetriștii, care n-au reușit să prindă unul dintre cele 7 locuri amenajate special pentru staționare, reușesc să blocheze o întreagă bandă de circulație, din cauza poziționării lor.

ELIT

Astfel, taxiurile care sunt „în plus”, stau pe avarii mult și bine până le vine rândul să intre în locul special amenajat, uneori fiind „în așteptare” chiar și câte patru odată. Dacă încerci să le atragi atenția și să îi claxonezi, reacția lor este una violentă, mai ales din punct de vedere verbal, dar uneori și fizic.

Potrivit cetățeanului care ne-a transmis această situație, Poliția Locală se pare că ar avea o atitudine indiferentă cu privire la această „încurcătură”. Acesta a menționat că a făcut sesizări Primăriei care, la rândul lor, l-au direcționat să către autoritățile polițienești locale. Însă, acesta a adaugat că a văzut multe patrule care au trecut pe lângă „droaia” de taxiuri, fără să îi atenționeze, chiar dacă banda era blocată.

Mihail David - 2020

Deși situația persistă, se pare că nimeni nu ia nicio măsură.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Antitristul 14 ianuarie 2020 at 20:06

Mai au inca 6 locuri ptr taxi in față la ING.. dar acolo nu stau taximetristii.. daca parcheaza alta masina vine Politia Locala si da amenzi .

Autorizarea 15 ianuarie 2020 at 8:10

Cine da autorizare de functionare stie cate locuri de stationare pentru taximetre exista in oras ? Cine verifica parcarile nelegale nu ridica si taximetrele parcate aiurea ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...