// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Culmea nesimțirii. O furgonetă frigorifică, ”uitată” de mai bine de o săptămână pe trotuarul de lângă o parcare din Alba Iulia

Seria parcărilor ”neinspirate” sesizate de cetățeni continuă la Alba Iulia. Un cititor al publicației ziarulunirea.ro  a trimis vineri, într-un mesaj pe contul de facebook al ziarului, mai multe imagini cu o mașină parcată pe trotuarul de lângă o parcare aflată în apropierea sensului giratoriu de la magazinul Dedeman.  

Cetățeanul spune că furgoneta se află acolo de mai bine de o săptămână. Așa cum se poate observa în imagini, mașina ocupă întreg trotuarul, iar pietonii sunt nevoiți să ocolească mașina pe carosabil sau prin spatele acesteia.

”De o săptămână, o furgoneta frigorifică cu numere de Anglia ocupă trotuarul pietonal din parcarea de lângă sensul giratoriu – Dedeman ( Bulevardul Republicii cu Gheorghe Șincai) iar autoritățile nu fac nimic!”, ne-a scris cetățeanul.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419