Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai în serios, și-au spus părerea privind problemele de care se lovesc locuitorii din zonă .

Cu toții știm că preţul biletelor şi al abonamentelor au crescut constant, iar în mijlocul oraşului a crescut şi nivelul condiţiilor din mijloacele de transport public, prin lucrările pe loturile de mobilitate și achiziționarea de autobuze electrice, însă la capitolul infrastructură în cartierul Orizont și Micești trebuie binişor de recuperat, mai ales pentru că oraşul se extinde văzând cu ochii în aceste zone ale municipiului.

Citește și: VIDEO: Bărbat, la un pas să fie lovit de o șoferiță, pe o trecere de pietoni, la Alba Iulia. Incidentul, surprins cu o cameră de bord

Drept dovadă locuitorii din Orizont și Micești arată cu degetul starea în care arată o staţie de autobuz care pare ruptă din altă epocă. De acolo, lucrurile se văd altfel, de undeva din noroi, unde ar fi necesare nişte cizme de gumă în zilele ploioase și eventual o coasă când dă iarba, pentru a aștepta microbuzele care asigură transportul pasagerilor din zona respectivă. Să nu mai vorbim de banca care lipsește cu desăvârșire.

Locuitorii din Micești și Orizont sunt de părere că „ar mai fi multe de spus despre această zonă din Alba Iulia” și nu de puține ori au solicitat ca drumurile neasfaltate să fie măcar pietruite, stațiile întreținute și vegetația ”luxuriantă” cosită.

”Vă place? Așa arată stația de autobuz din Cartier Orizont! Vă plac băncile?”

”Sunt bănci bio, exact ca produsele din magazine bio!”

”Sunt foarte comode față de băncile din celelalte stații din oraș.”

”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

”Decât să aștepți autobuzul în Orizont mai bine o iei la plimbare sau comanzi un Bolt/ Uber/ Taxi.”

Sunt doar câteva din reacțiile oamenilor la fotografia postată și la condițiile de care se ”bucură” cei care își duc traiul în Micești și Orizont.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate Mai multe mioare speriate i-au încurcat miercuri după-masa pe șoferii care au avut drum în Alba Iulia, în zona intersecției de la Stadion Cetate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea