// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Cu calul și căruța, la păscut într-un parc din Sebeș: ”Parcă suntem la țară”

Un cititor al ziaruluiunirea.ro a surprins pe strada Mihail Kogâlniceanu din Sebeș, în Parcul Mare, un cal cu atelaj, lăsat la păscut, și a trimis, marți, pe adresa redacției următorul mesaj:

”Credeam că astfel de imagini regăsim doar în Alba Iulia, însă se pare că animale fugite de acasă, sau lăsate nesupravegheate cum este și cazul acesta, găsim și în Sebeș, oraș lăudat că are șomajul aproape zero. Nu sunt de acord, ca cetățean plătitor de taxe și impozite, în anul 2017, să văd astfel de imagini când ies cu copiii în parc. Locul cailor este pe pășune, nicidecum pe drumuri publice și chiar în centrul orașelor. Parcă suntem la țară. Când mai prind, vă mai trimit”, a scris cititorul.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, ȘTIREA TA. Cu calul și căruța, la păscut într-un parc din Sebeș: ”Parcă suntem la țară”

  1. Haules baules 04.07.2017 la 19:03

    „Orasul Mercedes” cica…