FOTO, ȘTIREA TA. Cozi uriașe la Serviciul permise de conducere și înmatriculări vehicule din Alba Iulia: ”Se lucrează în ritm de melc”

Paul Voicu - Primar 2020

Cozile la Serviciul permise de conducere auto și înmatricularea vehiculelor din centrul municipiului Alba Iulia sunt interminabile, iar cei care așteaptă susțin că ”se lucrează în ritm de melc”, iar pauzele pe care le fac angajații sunt ”de o oră”. 
cozi-serviciul-permise-si-inmatriculari03
Un cititor al ziaruluiunirea.ro, care a vrut marți să înmatriculeze o mașină, a trimis pe adresa redacției, patru imagini de la Serviciul de înmatriculări, precizând că ”în ultimele 30 de minute a înaintat un centimetru”.

”Oamenii stau cel puțin patru ore în picioare, se închide ghișeul două ore, iar apoi se mai lucrează alte două ore. Se înaintează foarte greu și pauzele angajaților sunt lungi, în ciuda numărului mare de șoferi care așteaptă. Este de noaptea minții ce se întâmplă aici”, ne-a scris un cititor pe adresa redacției.

ELIT

Acesta a subliniat, apoi, că așteptarea de la ghișee a dispărut ”doar la televizor, în mintea și declarațiile guvernanților”, iar în teren, situația este cu totul alta.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

lupul singuratic 21 decembrie 2016 at 14:09

Vina o are FREFECTUL caruia ii apartine aceasta activitate , asa sant umiliti romanii de autoritati dar nu are importanta ca santem mandrii ca santem ROMANI UMILITI

diasporean 23 decembrie 2016 at 15:26

Voi ,cei din diaspora se pare ca ingrosati randurile in aceasta perioada,este ce ati votat voi,dar voi stati doar cateva zile in tara,noi suntem tot timpul aici,iata ce cadou bine facut ne-ati facut prin alegerea voastra.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...