FOTO ȘTIREA TA| Comuna în care locuitorii „au uitat” de existența COVID-19: Pe stradă fără măști, târg supraaglomerat și biserică plină, fără distanțare socială

Comuna în care locuitorii „au uitat” de existența COVID-19: Pe stradă fără măști, târg supraaglomerat și biserică plină, fără dista

În comuna Gârda de Sus, județul Alba, locuitorii „au uitat” de existența noului coronavirus: Aceștia se plimbă pe stradă, fără măști, distanțare socială sau altă grijă cu privire la pandemia actuală.

După cum se poate observa în imagini, în curtea bisericii există o adunare de oameni, pentru slujbă, în timp ce alți oameni se plimbă prin târg, fără să țină cont de distanțarea socială față de ceilalți consăteni.

Elit ELIT

De asemenea, nu se poate observa nici urmă de autorități prezente la datorie, indicând o ignoranță din partea autorităților locale față de condițiile în care se desfășoară evenimentul de față.

Situațiile în care cetățenii nu respectă regulile impuse în contextul pandemiei, sunt cele care produc cel mai adesea focare de COVID-19. Autoritățile sunt necesare în asemenea situații pentru a le amintii cetățenilor că este important să poarte masca și să respecte măsurile impuse la nivel local, pentru a nu ajunge într-o situație tragică, în care aceștia ajung la spital, sau își infectează familia, rudele sau prietenii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419