Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

Foto ȘTIREA TA. Coada din perioada comunistă se pare că n-a dispărut nici măcar în fața simbolului capitalismului american

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Coada din perioada comunistă se pare că n-a dispărut nici măcar în fața simbolului capitalismului american

Noul restaurant de tip fast-food al lanțului american McDonald’s, deschis recent în parcarea de la Kaufland, pare a fi cea mai mare atracție a orașului. Deschiderea acestui fast-food a stârnit o mare vâlvă în rândul populației, fiind parcă un magnet social în ultimele ore.

Astăzi, zeci de oameni au așteptat la o coadă interminabilă pentru a prinde un loc „select”și de a gusta din preparatele de care dispune celebrul simbol al capitalismului american.

Imaginea, surprinsă de către un cititor, ne trimite parcă cu gândul în epoca comunistă, atunci când cozile erau interminabile, mulțimea de oameni răspândindu-se și aproape trecând de spațiul de joacă destinat copiilor.

Un lucru e cert, deși câteva schimbări majore s-au schimbat între cele două perioade prin care țara noastră a tranzitat în istoria sa, statul și așteptatul la coadă ne-a rămas un simbol social, poate, chiar putem să-i spunem, un pseudo-stil de viață.

Mai în glumă, mai în serios, restaurantele din Deva sau Sibiu și-au pierdut o parte din clienții, care preferau să facă o mică „excursie” pentru a-și potoli poftele gastronomice. Acum distanța e mult mai mică, dar probabil mult mai mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea