Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA. Clipe de COȘMAR pentru proprietara unui magazin din Ponor, DEVASTAT de trei localnici beți. Șeful poliţiei spune că, din cauza restricțiilor, nu se poate face nimic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clipe de comșar pentru administratora unui magazin din comuna Ponor. Aceasta susține că proprietatea pe care o deține a fost devastată aseară de trei localnici aflați într-o stare profundă de ebrietate. Deși s-au făcut sesizări către organele legii, șeful Secţiei de Poliţie spune că nu se poate face nimic, din cauza restricțiilor.

Femeia ne-a povestit clipele de groază prin care a trecut aseară, timp de mai multe ore, până când a reușit să scape de agresori, care se presupune că au intrat abuziv în magazinul pe care-l deține începând să spargă sticle, să înjure și să amenințe cu bătaia și cu moartea.

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 20:30. Proprietara a povestit pentru ziarulunirea.ro că în timp ce s-a deplasat la magazinul pe care-l administrează, pentru a lua o declarație pentru soțul său, au apărut, se pare, trei bărbați toți aflați într-o stare avansată de ebrietate, care au intrat opresiv în incintă. Unul dintre cei doi fii, a cerut o ladă de beri, femeia le-a oferit-o și le-a cerut frumos să plece și să o consume acasă.

Însă aceștia au refuzat să plece, începând să spargă sticle, umplând podeaua de cioburi, să înjure și să o acuze pe aceasta că ar fi sunat de mai multe ori la 112, reproșându-i că nu pot consuma alcool și nu pot chefui din pricina sa. Proprietara ne-a precizat că a trăit aceste clipe de coșmar, timp de două ore, până când, cu puțin noroc a reușit să iasă scape din calvarul provocat de familia turmentată. De asemenea, ea a spus că acuzele îi sunt aduse pe nedrept, fiindcă nici ea, nici soțul său nu au sunat niciodată să-i reclame pe aceștia, decât în dimineața zilei de astăzi, după incidentul pe care l-a avut aseară.

Femeia l-a contactat pe șeful de post de la Poliția Ponor, care i-a transmis că va reveni cu un telefon după ce v-a vorbii cu colegii. După ce a sunat-o înapoi i-a transmis acesteia că nu se poate face nimic în situația de față, din cauza restricțiilor de deplasare, menționându-i că, chiar dacă dânsa s-ar fi deplasat la Aiud pentru a depune plângere, accesul nu i-ar fi fost permis.

De asemenea, i-a sugerat acesteia să trimită o cerere online și să facă niște poze, pentru a avea drept probă și dacă situația se mai repetă, să sune la numărul de urgență 112, deoarece „ei nu pot veni în teren”. Doamna ne-a făcut și o precizare în legătură cu semnalul și conexiunea la internet din zonă, despre care ne-a spus că este foarte slab.

Femeia ne-a transmis că ea a respectat regulile impuse de autorități, adăugând că și în trecut a mai avut probleme cu acești indivizi, despre care spune că n-au respectat deloc restricțiile impuse de autorități, însă nimeni nu a venit să verifice situația.

„De când sunt restricțiile la noi nu a trecut nimeni. În alte localități mai merg să vadă și să se intereseze cum funcționează magazinele, cum circulă oamenii, însă la noi, cel puțin, nici măcar în trecere. Nu s-a luat nicio măsură. Absolut nimic”, ne-a trasmis administratora magazinului devastat.

Femeia spune că, dacă autoritățile ar fi venit, măcar odată, să-i verifice pe aceștia, sancționându-i contravențional în conformitate cu prevederile ordonanțelor militare, nu și-ar mai fi permis să stea ore-n șir să consume alcool și să se plimbe cu scandal de la un magazin la altul. Speră ca în cele din urmă, cineva să facă dreptate și să-i pedepsească pe localnicii care i-au devastat magazinul.

[nggallery id=7876]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea