FOTO ȘTIREA TA/ Cea mai frumoasă zonă din Alba Iulia a căzut din nou pradă „graf”-omanilor şi „operelor de artă” care strică complet peisajul istoric al Cetății Alba Carolina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cea mai frumoasă zonă din Alba Iulia a căzut din nou pradă „graf”-omanilor şi „operelor de artă” care strică complet peisajul istoric al Cetății Alba Carolina.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Doar în urmă cu câteva zile mai multe ziduri din Cetatea de la Alba Iulia au fost vandalizate, de persoane necunoscute deocamdată, care au „pictat” cu obscenități partea cea mai încărcată de istorie a municipiului. Nu vorbim însă de graffitiuri artistice, ci de simple semnături și măzgăleli.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Vedeți și FOTO/ȘTIREA TA: Prin Cetatea Alba Carolina au trecut VANDALII – Desene și cuvinte obscene pe ziduri și o ușă din sticlă spartă la Galeria de lângă Poarta a III-a

Nici podurile nu au scăpat nein­scripţionate de data aceasta: ,,Picasso,, de Alba Iulia îşi etalează din nou operele de artă pe podul a VI-a şi la intrate in şanturile din partea de Vest a Cetății Alba Carolina”, scrie un locuitor al orașului pe facebook alături de imaginile „operelor de artă”.

Ca să fie meniul complet, pe lângă bănci și statui vandalizate, avem acum și istorie dată cu spray-ul!

**************************

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419