FOTO ȘTIREA TA: Atenție șoferi, guițătorul ”Ghiță” a ieșit la ”portiță”. Se plimbă nestingherit pe Calea Moților din Alba Iulia

A devenit deja obișnuință să vezi porci pe stradă, la Alba Iulia. Un cititor al publicației Ziarulunirea.ro a surprins în imagini, sâmbătă dimineața, un nou ”guițător” plimbându-se în voie pe carosabil, în zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor Calea Moților cu Bulevardul Horea.

În imagini se poate observa cum animalul trece prin giratoriu și  își continuă drumul pe Calea Moților.

ELIT

Nu este pentru prima dată când pe străzile municipiului, supranumit ”Cealaltă Capitală” a României, sunt fotografiați porci sau alte animale domestice lăsate nesupravegheate. Acestea stârnesc, de multe ori, amuzamentul dar și intrigarea locuitorilor.

Citiți și VIDEO: În Alba Iulia până și porcii sunt SMART – au învățat să folosească trecerea pentru pietoni

FOTO/VIDEO ŞTIREA TA: „Smart” porcul de Alba Iulia a ajuns şi „student” şi se înfruptă din gunoiul din zona

Atenție la porci! Se plimbă pe un bulevard din Alba Iulia – FOTO

Tot mai mulți porci pe străzile municipiului Alba Iulia – FOTO

Municipiul Alba Iulia nu poate scăpa de porcii de pe străzi – FOTO

VIDEO: Alba Iulia – Smart or Pig City? Problema porcilor scăpați din gospodării, ”supărătoare” și pentru primărie. Mai multe controale în zona cartierului ”Lumea Nouă”

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...