Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Apă ruginie la robinete, pe strada Mircea Eliade din Alba Iulia. Cetățean: ” No, cum gătim una alta de Paști!?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii de pe strada Mircea Eliade din Alba Iulia, cartierul Cetate, au probleme cu apa care curge la robinete. De dimineață, în Sâmbăta Mare, s-au trezit cu apă de culoare maronie și se tem pentru sănătatea lor.

Situația ne-a fost semnalată de un cititor al publicației ziaruluiunirea.ro. Acesta a trimis, pe contul de Facebook al ziarului, un mesaj însoțit de mai multe imagini, în care se poate vedea cum de la robinet curge apă ruginie.

”Așa curge apa la robinet pe strada Mircea Eliade, cartierul Cetate din Alba Iulia. Plătim cea mai scumpă și cea mai murdară apă. No, cum gătim una alta de Paști!?”, ne-a scris cetățeanul.

UPDATE: Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba s-au autosesizat ca urmare a articolului și au dispus operatului de Apă CTTA luarea de măsuri urgente pentru remedierea situației semnalate de cetățeni, precum și informarea acestora.

UPDATE Clarificări de la APA CTTA: SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia infomeaza utilizatorii săi din Municipiul Alba Iulia – cartier Cetate ca datorita cresterii consumului de apa potabila din aceasta perioada a zilei s-a produs o crestere a parametrului turbiditate spre limita superioara a valorii admise. Crestere nu afecteaza insa conditiile de potabilitate ale apei.

Rugam utilizatorii din acest cartier ca orice problema constatata cu privire la turbiditatea apei sa fie comunicata de urgenta Dispeceratului SC Apa CTTA SA Alba – Sucursala Alba Iulia la telefon 02858-810463 sau 023-212647, disponibil 24/24h pentru a se putea interveni cu operativitate.

Va multumim pentru intelegere si ne cere scuze pentru eventualul disconfort creat”.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=3801]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea