Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Animale abandonate și zeci de saci de deșeuri într-o localitate din Alba: „Nu mai putem tolera”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Animale abandonate și zeci de saci de deșeuri într-o localitate din Alba: „Nu mai putem tolera”

Asociația Apuseni Spirit, într-o postare pe o rețea de socializare, susține că localitatea Sohodol riscă să se transforme într-o groapă de gunoi sau un loc de abandon pentru animale. Reprezentanții asociației fac apel la cetățeni să ia atitudine și să semnaleze autorităților aceste probleme.

„Astăzi ne confruntăm cu o realitate cruntă. Comuna noastră, purtătoarea unui potențial turistic și de dezvoltare incredibil, este pe cale să se transforme într-o groapă de gunoi sau un loc de abandon pentru animale. Imaginați-vă acest peisaj: 15 animale abandonate și zeci de saci de deșeuri într-o săptămână, din afara localității. Este o scenă demnă de un coșmar, dar trăim cu toții această realitate în fiecare zi. Așadar, este timpul să strigăm, să strigăm cu toată puterea noastră, pentru că schimbarea este posibilă numai dacă acționăm împreună.

Poliția nu va interveni dacă nu ridicăm vocea. Haideți să le arătăm că suntem o forță, că suntem pregătiți să ne apărăm comunitatea și să ne luăm destinul în mâini.

Nu mai putem tolera. Locuitori ai Sohodolului, este timpul să ne unim, să cerem răspundere și să îi forțăm pe cei responsabili să ia măsuri pentru a păstra frumusețea noastră naturală și potențialul nostru de dezvoltare. Acesta este strigătul nostru de alarmă! Haideți să ne unim, să luptăm pentru ceea ce este drept și să restaurăm splendoarea Comunei Sohodol. Dacă vedeți ceva în neregulă, faceți fotografii și adresați-vă administrației și poliției”, au scris cei de la Apuseni Spirit pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea