FOTO| Știrea ta: Albaiulieni în mijlocul protestelor de la București. Adunarea românilor din țară și de peste hotare în Piața Victoriei

La această oră, în Piața Victoriei din București, peste 20.000 de persoane protestează împotriva Guvernului dar și pentru aducerea aminte și condamnarea reprimărilor violente a protestatarilor din 10 august 2018, când zeci de participanți au fost gazați și bătuți fără niciun motiv de forțele de ordine prezente la fața locului.

După un drum de aproape 5 ore până în capitala țării, mai mulți albaiulieni s-au adunat, alături de alți manifestanți, în piața din fața Palatului Victoria, sediul executivului românesc. Pentru această seară și-au anunțat prezența zeci de mii de oameni, autoritățile din București luând măsuri excepționale de securitate, fiind instalate o serie de filtre prin care participanții sunt obligați să treacă înainte de a avea acces în zona perimetrului alocat pentru manifestație.

Se așteaptă ca protestul să se desfășoare în mod pașnic, astfel încât evenimente reprobabile ca cele petrecute anul trecut să nu mai aibă loc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Florin Rroman 11 august 2019 at 0:36

Cine-s grăsuții ăștia? Și de ce ne interesează asa ceva? Pentru ce se protestează totuși?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...