Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „A făcut lacul bube”: Fundul lacului din Parcul Tineretului din Sebeș s-a DEZLIPIT și a ieșit la suprafață

Ziarul Unirea

Publicat

în

 „A făcut lacul bube”: Fundul lacului din Parcul Tineretului din Sebeș s-a DEZLIPIT și a ieșit la suprafață

Lacul din Parcul Tineretului din Sebeș, unul dintre cele mai reprezentative locuri din al doilea cel mai mare municipiu din județul Alba, a fost surprins astăzi într-o stare jenantă pentru unii locuitori din oraș.

Așa cum se poate observa și în imaginile trimise de către un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, fundul lacului s-a dezlipit și a ieșit la suprafață în unele locuri, fapt observat de către niște trecători.

Pentru reamenajarea Parcului Tineretului și a lacului din municipiul Sebeș, s-au pus la bătaie aproximativ 5 milioane de lei în urmă cu câțiva ani, ca parte a unui proiect de revitalizare a centrului orașului.

Aspecte care au fost luate în vedere la refacerea lacului, în 2018:

– se va reface sistemul de alimentare cu apă;

– construirea unui debarcader în partea de nord a lacului, care, pe lângă stricta funcțiune de închiriere a ambarcațiunilor de agrement, să poată fi utilizat și ca spațiu de relaxare, plimbare:

– se dorește reamenajarea lacului astfel încât vara să fie destinat plimbărilor cu barca, iar iarna să fie amenajat patinoar și teren de hochei.

Construcția pentru terenul de hochei se va realiza integral din beton armat monolit și va fi amplasată în interiorul lacului de agrement, sub forma unei plăci de beton armat de 20 cm grosime cu fundații continue rigide și elevații de beton armat monololit.

Suprafața de joc se va situa la circa 30 de cm sub luciul apei în perioada de vară, în așa fel încât publicul poate să profite de întreaga suprafață de luciu de apă.

În perioada de iarnă, cota apei va coborî până la edificarea suprafeței de joc. Suprafața înghețată va fi menținută prin intermediul unui sistem de refrigerare, specific.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea