Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| 18 decembrie: Se deschide magazinul PEPCO, în Municipiul Blaj. Retailerul inaugurează cel de-al cincilea punct de lucru din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lanțul de magazine PEPCO se extinde, ajungând astfel și în Municipiul Blaj. Magazinul este situat pe Calea Clujului, nr. 19, iar inaugurarea va avea loc mâine, 18 decembrie.

Pepco este de departe cel mai extins retailer activ pe zona de modă şi decoraţiuni din România. În 2018 a ajuns la un număr de peste 200 de magazine deschise în țara noastră. Pragul ajunge la 250 de magazine deschise în România în luna septembrie a acestui an.

În Județul Alba, a fost deschis un astfel de magazin în anul 2014, pe Calea Moților, în zona Kaufland . Anul acesta, lanțul de magazine PEPCO va deschide un nou magazin în Municipiul Blaj, iar în data de 18 decembrie, acesta își va deschide porțile pentru clienți.

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia și are circa 30.000 de angajaţi la nivel mondial.

România este a doua cea mai importantă piaţă pentru grup după Polonia. În fiecare an, compania deschide 300 de magazine, dintre care 50 doar în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea