FOTO: Ştefan Fogoroşi, la primul antrenament cu Viitorul Sîntimbru | Tripșa și Herepean (FC Micești), noutățile echipei de Liga a IV-a

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ştefan Fogoroşi va pregăti în retur Viitorul Sîntimbru, astăzi, la Galtiu având loc, în nocturnă, primul antrenament al anului.

Antrenorul albaiulian, plecat de la Sportul Petrești, a avut la ședința de pregătire 22 de jucători, numele noi fiind Herepean și Tripșa (FC Micești), plus juniorii Ol. Doru Al. Doru, Plăcintă, Aloman, Redean, Bogdan și Șoaită. Absenți au fost Sașa, R. Morar, Micu, Dumbra, C. Hălălae și Nicola, iar la capitolul plecări figurează numele lui Ov. Barna și a fundașului Borșoi, ultimul la Sportul Petrești. Au fost prezenți Pascu, Iacșa, Stan, Tănase, E. Hălălae, Al. Dreghiciu, Ov. Crișan, D. Hulea, Ruscă, Brînză, Birk, Horeiciuc, Ad. Herepean și Tripșa (ultimii doi FC Micești). Amicalele sunt următoarele: 3 februarie, de la ora 11.00, la Tg. Mureș în compania celor de la Centrul de Excelență din localitate; Navobi Cricău (11 februarie), Nicolae Linca Cergău (18 februarie) și Voința Stremț (25 februarie).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ştefan Fogoroşi revine astfel pe banca tehnică a grupării din Galtiu după aproape şapte ani, iar prima rundă a returului programează un derby incendiar, Sportul Petreşti – Viitorul Sîntimbru, între fosta şi actuala echipă a lui Ştefan Fogoroşi. Sportul Petreşti l-a instalat pe Doru Oancea, mutare în urma căreia Ştefan Fogoroşi a încheiat colaborarea cu ocupanta locului secund, după ce primăria municipiului Sebeş a anunţat că se implică financiar la formaţia petreşteană.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Viitorul Sîntimbru se clasează pe locul al şaselea la mijlocul stagiunii în Liga a IV-a, la 7 puncte de liderul Transalpina Şugag şi va avea un cuvânt greu de spus în retur, având în vedere că se anunţă o campanie masivă de transferuri. Nume precum Robert Morar (revenit), Iul. Herepean şi Tripşa (FC Miceşti) sau G. Toma sunt pe lista de achiziții.

Dan HENEGAR