FOTO: Sportul Petreşti, eşec umilitor, 0-6 cu CSM Tg. Mureş, în turul barajului de promovare! Doru Oancea: „Cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”!

Sportul Petreşti a fost spulberată la Tg. Mureş, scor 0-6 (0-4), cu CSM Tg. Mureş, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, iar trupa lui Doru Oancea poate spune deja adio accederii în eşalonul superior.

Diferenţa clară de valoare dintre combatatante s-a regăsit în acest drastic set de tenis administrat de Astafei, Ferfelea şi compania, campioana judeţului Mureş repurtând cel mai clar succes din cele 20 de partide disputate în prima manşă a barajului de promovare. Returul de sâmbăta viitoare, de la Petreşti, reprezintă doar o formalitate, iar Alba întrerupe în mod brutal seria celor 7 promovări consecutive în eşalonul terţ, un record naţional!

Citeşte şi: FOTO, LIVE-TEXT: CSM Tg. Mureș – Sportul Petrești 6-0 (4-0)!!! Umilință la baraj pentru campioana din Alba

De altfel, după coşmarul trăit pe „Tran-Sil”, oficialii campioanei Ligii a IV-a Alba au recunoscut că au avut o misiune imposibilă împotriva unui oponent net superior, de o calitate peste nivelul eşalonului superior.

*Jenu Chirca: „O pălărie mult prea mare, cei 4 jucători de Liga 1 au făcut diferenţa!”

„S-a văzut diferenţa clară de valoare, făcută de cei 4 jucători din Liga 1, prin atitudine şi calitate! Am trăit un meci de coşmar, s-a văzut asta pe teren încă din start, diferenţa fiind făcută de individualităţile din distribuţia gazdelor. Un eşec drastic, pălăria a fost mult prea mare pentru noi împotriva unui asemenea adversar„, a spus Jenu Chirca, preşedintele reprezentantei judeţului Alba.

*Doru Oancea: „Cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”

Antrenorul Doru Oancea a suferit teribil pe banca tehnică, echipa sa având o zi neagră la Tg. Mureş, Sportul Petreşti fiind surclasată la toate capitolele. „Mă aşteptam să fie un joc dificil, dar nu-mi închipuiam că vom pierde la asemenea diferenţă, făcută de jucătorii de Liga 1 din distribuţia adversă! Am fost suprinşi de agresivitatea şi atitudinea oponenţilor, la care se adaugă valoarea individuală extraordinară. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, ce ştie ce vrea. Este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei de antrenor, însă jucăm până la capăt”, a precizat Doru Oancea, care în 2017, cu Şurianu Sebeş a trecut fericit, cu o dublă victorie, peste barajul cu Viitorul Caransebeş.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Eu 16 iunie 2019 at 13:56

Ei,nu-i bai!Sa-i felicitam ptr.victoriile de pana acum.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...