Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sportul Petreşti, eşec umilitor, 0-6 cu CSM Tg. Mureş, în turul barajului de promovare! Doru Oancea: „Cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Petreşti a fost spulberată la Tg. Mureş, scor 0-6 (0-4), cu CSM Tg. Mureş, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, iar trupa lui Doru Oancea poate spune deja adio accederii în eşalonul superior.

Diferenţa clară de valoare dintre combatatante s-a regăsit în acest drastic set de tenis administrat de Astafei, Ferfelea şi compania, campioana judeţului Mureş repurtând cel mai clar succes din cele 20 de partide disputate în prima manşă a barajului de promovare. Returul de sâmbăta viitoare, de la Petreşti, reprezintă doar o formalitate, iar Alba întrerupe în mod brutal seria celor 7 promovări consecutive în eşalonul terţ, un record naţional!

Citeşte şi: FOTO, LIVE-TEXT: CSM Tg. Mureș – Sportul Petrești 6-0 (4-0)!!! Umilință la baraj pentru campioana din Alba

De altfel, după coşmarul trăit pe „Tran-Sil”, oficialii campioanei Ligii a IV-a Alba au recunoscut că au avut o misiune imposibilă împotriva unui oponent net superior, de o calitate peste nivelul eşalonului superior.

*Jenu Chirca: „O pălărie mult prea mare, cei 4 jucători de Liga 1 au făcut diferenţa!”

„S-a văzut diferenţa clară de valoare, făcută de cei 4 jucători din Liga 1, prin atitudine şi calitate! Am trăit un meci de coşmar, s-a văzut asta pe teren încă din start, diferenţa fiind făcută de individualităţile din distribuţia gazdelor. Un eşec drastic, pălăria a fost mult prea mare pentru noi împotriva unui asemenea adversar„, a spus Jenu Chirca, preşedintele reprezentantei judeţului Alba.

*Doru Oancea: „Cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei”

Antrenorul Doru Oancea a suferit teribil pe banca tehnică, echipa sa având o zi neagră la Tg. Mureş, Sportul Petreşti fiind surclasată la toate capitolele. „Mă aşteptam să fie un joc dificil, dar nu-mi închipuiam că vom pierde la asemenea diferenţă, făcută de jucătorii de Liga 1 din distribuţia adversă! Am fost suprinşi de agresivitatea şi atitudinea oponenţilor, la care se adaugă valoarea individuală extraordinară. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, ce ştie ce vrea. Este cea mai ruşinoasă înfrângere a carierei de antrenor, însă jucăm până la capăt”, a precizat Doru Oancea, care în 2017, cu Şurianu Sebeş a trecut fericit, cu o dublă victorie, peste barajul cu Viitorul Caransebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea