FOTO, Sportul Livezile – Navobi Alba Iulia 2-2 (0-1), spectacol pe „Aiudelul”! „Cireșarii”, în inferioritate numerică, de la egal la egal cu liderul!!!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După ce runda trecută a învins în deplasare pe Performanța Ighiu II propulsând pe prima poziție pe Navobi Alba Iulia, „cireșarii” au întâlnit, pe „Aiudelul” tocmai liderul, remizând scor 2-2 (1-0), deși a evoluat în 10 din din minutul 43, eroul local fiind atacantul Stancu Dănciulescu, fostul „olimpic” – gol și pasă de gol.

Sportul Livezile a jucat de la egal la egal cu echipa din Cricău ce râvnește la eșalonul superior, deși a evoluat încă de la finele primei reprize în inferioritate numerică. „Cireșarii” au primit gol după 4 etape,, dar rămâne spectacolul oferit, în vreme ce Navobi a încasat întâiele goluri din 2018, pierzând primele puncte în cele șase jocuri din retur.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Atmosferă frumoasă pe „Aiudelul”, cu peste 200 de spectatori în tribună și entuziasta galerie a „cireșarilor”, înarmată cu tot arsenalul, cu gazde precupate (un excelent program de meci color, și vorbim de Liga  a V-a) și un meci condus la centru de Alexandru Vodă, arbitru din  primul eșalon. O partidă în care evoluează „cireșarii” reprezintă o oază de entuziasm, atașament și plăcere pentru fotbal, o adevărată pildă despre ceea ce înseamnă fotbalul mic, o experiență plăcută, cu doza inerentă de umor din tribune.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Un prim mitan echilibrat, cu puține oportunități a avut un minutul 43 fatal pentru „cireșari”, care au rămas în inferioritate numerică, R. Nagy fiind eliminat pentru primirea celui de-al doilea galben. Iar la lovitura liberă ce a urmat, fundașul Giurcă a deschis scorul, reluare cu capul!

*”Danciu” de Cacova!

După pauză, în teren a intrat exprimentatul Stancu Dănciulescu (fost la Olimpia) și în „10”, echipa din Cacova a dominat liderul! Au urmat 10 minute de foc la poarta primei clasate: Epure (47) a ratat, însă în minutul 53, „Danciu” de Cacova a oferit o pasă de gol pentru egalitatea reușită de un alt fost coechiper de la Olimpia, Andrei Sas. Și nebunia a continuat, Sălăgean fiind blocat în situație excelentă de poratrul advers. Focul s-a stins, oboseala a apăsat gleznele „cireșarilor”, iar în minutul 64, Perța a readus avantajul în tabăra oaspeților, cu un șut puternic, după ce Novăcean a intervenit în prima fază, scor 1-2. Jina (Navobi) putea închide meciul, dar a reluat milimetric alături cu capul (71). Stancu Dănciulescu (87) își arată clasa și reușiește egalarea, cu un șut din careu, în diagonală, după o acțiune personală, declanșând euforia în tribune.

Sportul Livezile: Novăcean – A. Man, B. Ignat, Țon, R. Nagy, Epure, Fl. Olar, Sălăgeanu, A. Sas, S. Mif, Borșan rezerve Stancu Dănciulescu, R. Orlea, Hirsch, Gîlea. Antrenori Viorel Gîlea și Ioan Marina.

Navobi: Manoilă – T. Miclea, Giurcă, R. Cristea, Jina, R. Moldovan, D. Chira, Truță, Prața, L. Scrob, N. Neag; rezerve Pinte, Berchi, A. Nicola. Fenișer, Cruciță. Antrenor Silviu Miron.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei

2 Comentarii

Tudor 23 aprilie 2018 at 8:09

Etapa trecuta ighiul a „jucat” in 8 oameni,restul fiind luati din tribuna, asta nu ia nimic din meritul ciresarilor

ellocco badoi 23 aprilie 2018 at 22:39

mai slabiti ne cu folbalul vostru :)))
ce l umflati pe danciulescu ala ca n are 5 meciuri de liga 4,pt cine nu stie a schimbat 3 echipe in 6 luni ca se supara ca nu joaca titular,mai lasati ne ca mai suntem care mergem la meciuri ,aveti echipa inimoasa dar fara valoare ,capu sus si vedeti ca e liga 5,numai bine

Comentariile sunt oprite