Rămâi conectat

Societate

FOTO: Spectacol de pricesne în încheierea Târgului de Florii de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Piața Cetății Alba Carolina, pe treptele Sălii Unirii, s-a desfășurat, sâmbătă, un spectacol de pricesne și muzică tradițională românească, pregătit special pentru publicul albaiulian, în încheierea Târgului de Florii, ediția a II-a.

Organizatorii, Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești Alba și Asociația de Produse Tradiționale, Ecologice și de Masă „Alba Transilvana” au adus în fața publicului prezent Grupul feminin „Doruri tărtărene” din Tărtăria, condus de părintele Gheorghe Marin, Cornelia Goția și Grupul de Teologi ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, Veta Biriș și Grupul de Teologi din Blaj, Roxana Reche și Bianca Șușman, acompaniați de un grup instrumental, condus de Alexandru Pal.

În ciuda temperaturii ridicate de afară, publicul prezent a ascultat cu plăcere programul de suflet pregătit de organizatori și i-a aplaudat îndelung pe artiștii invitați în acest spectacol.

Parteneri în eveniment au fost Muzeul Național al Unirii și Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea