Rămâi conectat

Societate

FOTO: Spectacol de pricesne în încheierea Târgului de Florii de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Piața Cetății Alba Carolina, pe treptele Sălii Unirii, s-a desfășurat, sâmbătă, un spectacol de pricesne și muzică tradițională românească, pregătit special pentru publicul albaiulian, în încheierea Târgului de Florii, ediția a II-a.

Organizatorii, Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești Alba și Asociația de Produse Tradiționale, Ecologice și de Masă „Alba Transilvana” au adus în fața publicului prezent Grupul feminin „Doruri tărtărene” din Tărtăria, condus de părintele Gheorghe Marin, Cornelia Goția și Grupul de Teologi ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, Veta Biriș și Grupul de Teologi din Blaj, Roxana Reche și Bianca Șușman, acompaniați de un grup instrumental, condus de Alexandru Pal.

În ciuda temperaturii ridicate de afară, publicul prezent a ascultat cu plăcere programul de suflet pregătit de organizatori și i-a aplaudat îndelung pe artiștii invitați în acest spectacol.

Parteneri în eveniment au fost Muzeul Național al Unirii și Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE de MOS NICOLAE 2023. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de SFANTUL Nicolae – 6 decembrie 2023 • Mesaje de Moș Nicolae • SMS-uri, URĂRI, FELICITĂRI haioase şi amuzante pentru prieteni sau iubit (a) de Moș Nicolae În ziua de MOŞ NICOLAE îşi serbează ziua toţi cei pe care îi cheamă NICOLAE, Nicoleta, Niculina sau alte derivate. Cu toate acestea, ziua de MOŞ NICOLAE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare