Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Seri de colinde la Aiud. Concert cu elevi de la școlile din oraș și ansambluri folclorice, pe scena Târgului de Crăciun și la Catedrala Ortodoxă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concerte aiud18Joi, 17 decembrie, într-o atmosferă de sărbătoare, la Aiud a avut loc închiderea celei de a patra ediții a Târgului de Crăciun. În ultima seară a târgului, pe scena amenajată în Piața Dr. Constantin Hagea din municipiul Aiud, copii ai școlilor aiudene, Clubul Copiilor Aiud, Centrul Recreativ Educațional ”Bianca” și Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului” au prezentat un frumos program de colinde.

Pentru că și de această dată Moș Crăciun a fost prezent pe scenă, toți colindătorii au fost răsplătiți cum se cuvine cu câte un cadou.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Miercuri, de la ora 16:00, la Catedrala Ortodoxă ”Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigore și Ioan” din Aiud, a avut loc un concert de colinde susținut de elevi de la: Colegiului Național ”Titu Maiorescu”, Colegiului Tehnic Aiud, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud, Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, Școala Gimnazială ”Axente Sever”, Școala Gimnazială Rădești și Liceul Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș.

Citiți și MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Reamintim că vineri seara, de la ora 18:00, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, va avea loc un concert de colinde la care vor participa: Ansamblul Folcloric ”Doina Aiudului”, Ansamblul Folcloric de copii ”Doina Aiudului”, Grupul de Muzică Folk al Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, Formația de Dansuri Populare Maghiare a Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud, Grupul de Colindători din Alba, Grupul Vocal ”Suflet de român”, Ansamblul Folcloric ”Cununa Fărăului” și Corul Preoților din Protopopiatul Aiud.

Alături de aceste grupuri, pe scena Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud vor urca soliștii vocali: Marilena Baba, Teodora Zărnescu, Camelia Ilea, Roxana Călușer, Mădălina Alexandra Boar, Geanina Buzan și Andrei Ciocan.(C.M.)

[nggallery id=1441]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea