Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: „Sebeş, un oraş curat! Împreună reuşim!” 70 de tone de deșeuri colectate, 600 de voluntari implicați, 1.000 de plante și ghivece distribuite copiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campania de ecologizare de la Sebeș desfășurată pe o vreme ploioasă: 70 de tone de deșeuri colectate, 600 de voluntari implicați, 1.000 de plante și ghivece distribuite copiilor.

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, a coordonat, sâmbătă, 13 aprilie 2019, campania de curățenie,  „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”, aflată în al treilea an de desfășurare. Acțiunea a avut ca scop principal conştientizarea populaţiei privind respectarea regulamentului de curăţenie a oraşului şi respectarea legii protecţiei mediului.

Au participat circa 600 de voluntari, din care 380 de elevi din toate școlile sebeșene, peste 200 de angajați ai serviciilor administrației publice locale, alături de reprezentanții mai multor companii: SC Kronospan Sebeș SA, SC Elis Pavaje SRL, SC Romaqua SA, SC Alpin 57 Lux SRL, SC  San Casa SRL, SC Lincoln SRL, SC Miva Construct SRL, SC Dupex SRL, SC Apa CTTA SA-Sucursala Sebeș, SC Hidroconstrucția SA, SC Petrifălean Plus SRL, SC Greendays SRL și SC Rer Vest SA.

Au fost ecologizate zonele: cartier Mihail Kogălniceanu, cartier Aleea Parc, cartier Aleea Lac, cartier Lucian Blaga, cartier Valea Frumoasei, Motel, Parc Arini, Balta lui Dolfy, străzile Cânepiști, Secașului, Progresului, Nicolae Bălcescu, Alunului, Valea Caselor-Răhău, Lancrăm, Petrești, precum și zona centrală, colectându-se circa 70 tone de deșeuri.

Pentru a marca Ziua Pământului, sărbătorită în întreaga lume în data de 22 aprilie, au fost oferite voluntarilor 1000 buc. puieți de brad.

Cei mai mici ecologiști ai campaniei „Sebeș, un oraș curat! Împreună reușim!” au participat la atelierele organizate la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, bucurându-se de muzică, de dulciuri și de înghețata produsă la Sebeș.

Mulțumim tuturor voluntarilor care au participat de campania de ecologizare!

[nggallery id=7003]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea