Rămâi conectat

Sport

FOTO: Școala Gimnazială Stremț – calificată la faza pe țară la fotbal feminin, nivel gimnazial!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Alba Iulia, în organizarea Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” și LPS Alba Iulia, s-a desfășurat etapa regională la fotbal pe teren redus fete, nivel gimnazial (clasele V-VIII), din cadrul Gimnaziadei (Olimpiada Gimnaziilor). Au participat formații din 5 județe, Harghita, Mureș, Sibiu, Brașov și Alba, județul nostru fiind reprezentat de echipa Școlii Gimnaziale Stremț, coordonată de prof. Olimpiu Claudiu Cucerzan.

După o competiție disputată, dar și bine organizată din toate punctele de vedere, Școala Gimnazială Stremț a triumfat din nou, calificându-se la etapa națională programată între 16 și 19 mai, la Izvorani (Ilfov). Pentru această performanță, fotbalistele din Stremț au fost premiate, de COSR, cu tricouri marca Joma și 5 mingi, urmând ca la Izvorani să primească și treninguri și adidași, aceeași marcă. În plus, cazarea, masa și transportul la turneul final sunt asigurate tot de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Rezultatele obținute de echipa campioană din Alba au fost următoarele: 0-0 cu Sibiu, 2-0 cu Harghita (au înscris Sara Blaga și Roxana Bocăniciu) și 4-1 cu Mureș, în finală (au marcat Sara Blaga – dublă, un autogol și Roxana Bocăniciu – o reușită de excepție, șut de la mijlocul terenului).

Lotul echipei Viitorul Stremț a fost compus din Raluca Blagu – portar, Roxana Bocăniciu (cpt.), Sara Blaga, Andreea Cristea, Carmen Moldovan, Andreea Brîndescu, Daria Tecșa, Larisa Goarnă, Cristina Hada și Crinela Danciu. Drumul spre finala națională a acestei competiții școlare a cuprins faza locală, interzonală și județeană, unde fotbalistele din Stremț au eliminat reprezentantele școlilor din Sântimbru, Alba Iulia, Șona, Bistra sau Șugag.

Trebuie să le mulțumesc fetelor, dar și părinților, pentru sprijinul și încrederea acordată, colegilor de la școală, directoarei Nicoleta Bolfea și domnului primar Traian Popa – care m-a ajutat cu echipament și mi-a pus în permanență terenul sintetic la dispoziție, cu mingi de joc. De asemenea, Mihai Negrescu, inspector școlar de specialitate, m-a sprijinit și ajutat foarte mult”, a declarat profesorul Olimpiu Cucerzan.

[nggallery id=7103]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea